keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Villaloimet

Nyt on tapahtunut kummia meidän valjastuspaikalla! Viimeksi kun Emäntä haki minut valjastettavaksi, siihen olikin ilmestynyt tällaiset ovet. Noita kiinnitysnaruja oli siirretty vähän sisäänpäin ja kun nuo ovet oli noin niin mahduin olemaan niiden sisäpuolella. Ovet avattiin sitten kun oltiin valmiina lähtöön ja niin mahtui kärrykin ulos. Seuraavana iltana talliin mennessäni huomasin, että tuohon oli tullut myös keskelle ovi.
Mutta asiaan! Ajaessa mulle ei nyt tullut kovin hiki, koska oli liukkaita paikkoja ja menin niissä vaan käyntiä. Kotiin tultua Emäntä sitten esitteli mulle tämän uuden loimen. Tämä on villaloimi ja sitä oli vain tällaisena poikavärinä saatavilla. Mutta mikä hienointa, tämä on just eikä melkein sopiva. :)
Tämän villaisen päälle Emäntä laittoi vielä sadeloimen, joka suojasi tuulelta ja tätä loimea myös likaantumiselta.

Tanya:
Minäkin sain samanlaisen villaloimen! Reetan oma on kokoa 85 cm ja minun on 95 cm. Käytiin Emännän kanssa ohjasajolenkillä ja sen jälkeen tämä sitten laitettiin päälleni. Mullahan on kyllä ennestäänkin sininen villaloimi, mutta tämä istuu paremmin jos tarvii laittaa toisen loimen vielä päälle.

Ja nyt koska menin vielä lenkin jälkeen ulos, laitettiin tuo sadeloimi tämän villaisen päälle. Hyvin mahtui ja oli ihan mukavat yhdistelmät nämä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää sun blogi on aivan ihana♥
Tää oli myös eka blogi jota seurasin♥
Älä ikinä lopeta postailua♥

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! :D

lotta mattila kirjoitti...

Hei! Sulla on tosi kiva blogi ja kaks ehkä maailman suloisinta ponia! :) Aattelin, että voisit joskus järjestää kilpailun jossa arvot yhden tekemäsi otsapannan! (:

tuulifer kirjoitti...

Oooo, ihanat villaloimet! Vähänkö mäkin tilaan Braamerille tommosen heti kun on varaa, niin Ossi saa Braamerin edellisen joka on harmaa! :3 (Braamerin väri kun on sininen.) Olenkin miettinyt, että saakohan mistään mitään muuta shettiskokoista villaloimea kun tämmöisen http://www.viljarshop.com/tuote/villaloimi-ristivöin-harmaaruutu-horse-comfort/9019/ (Vaikka tääkin on kyllä nätti.)

Onneksi sulla on näin ihana blogi joat on hyvä seurailla! :))

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos Lotta ja Tuuli!
Lotta; joskus aiemmin on jo ollutkin otsapanta-arvonta, mutta voisin kyllä järjestää uudelleenkin. :)
Tuuli; tuo oli ihan ensimmäinen villaloimi mistä on saatavilla 85 cm kokokin, aiemmin en ole mistään noin pientä löytänyt. Tuo Horse Comfortin on kyllä hyvä, paksumpaa kangasta kuin nämä Hööksin, mutta siitä pienin koko on 95 cm, joten ei olisi ollut Reetalle sopivaa.