tiistai 4. helmikuuta 2014

Ajeluita

No nyt on ollut vähän lauhempaa säätä. Toissa viikonloppuna käytiin Emännän kanssa ajelulla. Mentiin pitkästä aikaa kylätietä ja luulin jo että pääsen käymään naapuritallilla. Laitoin vauhtia kavioihin kun niin innostuin, mutta sitten Emäntä ohjastikin minut sen tiehaaran ohi. Paluumatkalla sitten otin vähän laukkaakin. Olin siinä pakkasten aikana saanut niin virtaa, että oli kiva sitä vähän purkaa.
Viime viikonloppuna ei sitten kärryteltykään, vaan minua juoksutettiin pitkästä aikaa liinassa pellolla. Heitin siinä vähän perääkin, kun ei ole sitäkään tullut hetkeen harrastettua. :)
Tanya:
Minä olen käynyt ajolenkillä nyt kahtena perättäisenä sunnuntaina. Alan kuulemma toimia jo oikein hienosti. Nyt viimeksi kävin vähän pellolla juoksemassa ympyrää ennen valjastusta ja sain siinä jo pienen hien pintaan.
Tässä näkyy nämä mun tämänhetkiset ajovarusteet. Mulla on nyt siis tällaiset punaiset ravisuitset joissa on obersekki ja silmälaput ja korviinkin laitetaan tulpat, etten niin säikkyisi ääniä. Emäntä sanoi, että sitten kunhan minulla tulee enempi rutiinia näihin hommiin, voidaan miettiä josko näitä varusteita vähennettäisiin.

Sitten lenkillä Isäntä käveli taas mukana. Mutta sittenpä tekivät tempun; Isäntäkin istui kärryyni ja mun piti vetää niitä molempia! Olipa raskasta, en jaksanut ravata. Onneksi Isäntä ymmärsi hetken päästä nousta pois ja sitten minä taas jaksoin ottaa vähän raviakin.
Mutta oli se sen verran rankka lenkki, että mulle tuli ihan hiki. Kotiin tultua sainkin taas sen kaulakappaleellisen loimen päälleni ja sain myös lämmintä pellavavettä juodakseni. Ja tietysti myös porkkanaa, sitä saan aina lenkin jälkeen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Saako kysyä että mistä olet löytänyt noin kivat suitset Tanyalle? :) Olen itse koittanut katsella omallani tuollaisia mutta väreinä tuntuu vaan löytyvän mustia...

T. M

Ponitäti kirjoitti...

Nuo suitset on ostettu käytettyinä, uusina niitä ei kai saa enää mistään. Joskus näitä oli sinisinä ja vihreinäkin myynnissä. Nämä on siis nailonia. Tanyalle oli esim. Hevarin myymät mustat nahkaiset shettisravisuitset liian isot, mutta nämä on sopivat.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus!
Näyttää et ponilla on hirweesti remmejä päällä, ku on ajo varusteet ja niiin pieni poni! :D