Tanya

Minä olen Tanya! Viralliselta nimeltäni Canna's Castanya. Olen syntynyt 10.5.2010 Canna's tallilla Eurassa. Siellä ehdin elellä 1,5-vuotiaaksi ja muutin sieltä sitten tänne Reetan kaveriksi marraskuussa 2011.

Rodultani olen shetlanninponi. Emäni on nimeltään Junibackens Molly ja isäni Furunäs Jotex. Isäni asuu Ruotsissa enkä ole koskaan tavannutkaan, koska olin vasta äidin massussa kun äiti muutti sieltä Suomeen. Sukuani voit katsella Sukupostista.

Korkeutta minulla on nyt noin 91 cm, mutta ehkäpä kasvan vielä. Varmaankaan en kuitenkaan yli metriseksi kasva. Väriltäni olen kulomusta ihan kuten Reetakin. Mutta koska olen shetlanninponi, minulla on paksummat jalat ja isommat kaviot kuin Reetalla ja pidempi selkäkin. Loimikokoni on 95 cm.

Olen opiskellut ohjasajoa ja kärryjen vetämistä. Ohjasajossa olen jo muutaman kerran kilpaillutkin. Ja pari kertaa on selässäni käynyt ratsastaja. Myös agilityä olen hieman opetellut, mutta en ole siinä niin rohkea kuin Reeta.

Luonteeltani olen kiltti ja rauhallinen ja Emäntä sanoo, että minun jalkani pysyvät maassa paremmin kuin Reetan. Tykkään kovasti kun minua rapsutellaan ja tykkään rapsutella turvallani ihmisiä takaisin.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana! <3

Anonyymi kirjoitti...

ihania poneja!<3<3<3<3<3

Mimosa Hirvilahti kirjoitti...

En kestä! <3

Erkka. t kirjoitti...

Ihana♥