tiistai 11. toukokuuta 2010

Ajoreissulla

Kyllä mä nyt oon nähny maailmaa ja saanu uusia kokemuksia. Kattokaas missä kävin!


Joo-o, ihan Lapuan raviradalla! :D
Matkustettiin sinne taas trailerilla ja kun tulin ulos sieltä, niin näin heti tuon toisen ponin. Jotakin siinä oli tuttua ja kävin haistamassa, mutta en silti ihan heti muistanut. Mutta sitten kun näin sen trailerin missä se oli tullut sinne, niin muistin! Siinä samassa trailerissahan me matkustettiin vuosi sitten yhdessä näyttelyyn. Eli sehän oli Bonnie-niminen shettistyttö, ihan saman ikäinen kuin minä!
Mutta Bonniella oli vähän erilaiset valjaat kuin mulla ja erilaiset kärrytkin. Bonniesta kun voi tulla ihan oikea raviponi. Minusta ei tule, minä olen vaan Emännän oma kärryponi. Mua ei kuulemma huolittaisi oikeisiin raveihin rotuni takia. Mutta muuten vaan ajelua ei voi kukaan estää! Ei edes tuolla raviradalla käymistä! :D

Mutta ensiksi me mentiin ajamaan sellainen lenkki pienellä tiellä, se oli ihan kivaa. Välillä mä menin edellä, välillä Bonnie ja välillä mentiin vähän vierekkäinkin. Tässä Bonnie menee edellä.


Ihan alkumatkasta mä näytin Bonnielle hauskan leikin jonka oon keksinyt. Siihen tarvitaan vaan lenkkeilevä ihminen, joka kulkee kävellen ja samaan suuntaan kuin minäkin. Tällä kertaa niitä lenkkeilijöitä oli kaksikin, mutta yksikin riittää. Se on sellainen ohitusleikki. Jos se lenkkeilijä tulee mun takaa, niin mä menen käyntiä ja päästän sen ohittamaan minut. Sitten kun se ehtii jonkun matkan päähän minusta, niin otan ravispurtin ja menen sen ohi. Sitten taas käyntiä niin kauan että se ehtii mun edelle. Sitä leikkiä voi jatkaa vaikka miten pitkästi. Se on tosi hauska leikki, Emäntä ja se Bonnien Emäntäkin kikattivat kovasti kun me leikittiin sitä.

Sitten sen lenkin jälkeen me käytiin vielä ihan siellä raviradalla ajamassa. Se rata oli vähän liian pehmeä ja mentiin sitten vaan yksi kierros siinä. Sitten meidän kuskit vaihtoivat toisinpäin, niin että mun Emäntä ajoi Bonniella. Silleen mentiin vaan loppukäyntejä vähän edes takaisin sitä pitkää suoraa.
Kyllä mä olin väsyksissä sen lenkin jälkeen. Mä en yleensä ihan niin paljon ravaile kun lenkkeilen, mutta enhän mä nyt malttanut paljoa jälkeen jäädä, kun oli ihan ensimmäinen kerta että mulla oli ajokaveri!

1 kommentti:

worryrock kirjoitti...

onko siellä jotkut himmeen isot katokset vai onko reeta vaan noin pieni o,o me täytetään koko katos kärryjen kanssa, varsinaista tarkkuusajoa on kuskata se sieltä ulos kun on iskeny kärryt perään. tai sitten tuolla 'meidän' varikolla on vaan kovin pienet katokset.

tepäs nyt reissaatte :---)