tiistai 20. kesäkuuta 2017

Ponivieraita

Tanya:
Voi onpa meillä ollut jännät paikat! Meille tuli ihan yövieraita ja peräti kahdeksi yöksi! Ei ole koskaan ennen ollut. Yhden niistä kyllä tunnistin, on aiemminkin käynyt tässä pihassa ohimennen, se ihan pikkuinen ruunapoika Viiskari. Mutta sen kanssa tuli myös oripoika Pleikkari, oi sentään miten upea mies! Ihan alkoi taas kutkuttaa ja pissattaa. Mutta ei vaan päästy tekemään lähempää tuttavuutta.
Ne tulivat illalla ja kävivät vähän kävelemässä ulkona, mutta menivät sitten meidän karsinoihin yöksi. Kuultiin kyllä!


Ja sitten meille tuli vielä lisääkin poneja. En meinannut uskoa silmiäni kun tulikin vaaleita poneja. Kaksi pikkuista äitiponia joilla oli vielä pienemmät tyttövarsat mukanaan! Oi että! Ne majoittuivat meidän tarhan viereen laitumelle ja saatiin tarkkailla niitä koko yö.
Sitten koitti seuraava aamu ja ne varsat ja niiden äidit ja Viiskari lähtivät. Mutta ihmeellistä oli se, että se Pleikkari-poika jäi talliin! Juteltiin vähän siinä päivän aikana vaikka ei nähty.
No illalla sitten tulivat taas kaikki takaisin ja se Pleikkari pääsi vähän ulkoilemaankin. Mutta ei vieläkään meidän kanssa. :(
Sitten ne olivat vielä toisenkin yön meillä. Olivat kuulemma siellä Farmari-messuilla esiintymässä, jossa minäkin olin 4 vuotta sitten Reetan kanssa. Nyt en päässyt sinne itse paikalle, mutta olihan tämä oikeastaan vielä hauskempaa kun meille tuli näitä vieraita.
Sen toisen päivän aamuna sinne lähti vaan ne pojat ja mammatammat varsoineen jäivät sitten meidän karsinoihin. Illalla tulivat taas kaikki takaisin ja hetken lepäiltyään ne lähtivät sitten kaikki pois omilla trailereillaan.

Milla:
Olipa tosiaan jänniä vieraita! Olihan ne pojat tosi mielenkiintoisia, mutta minua kyllä kiinnosti kovasti ne äitiponitkin. Kun oikein funtsin että mitäs tuttua niissä on, niin sitten muistinkin!
Nehän oli minun vanhoja tuttuja! Siis se vanhempi tamma Siiri ja sen tytär Assi, ne olivat kauan sitten samassa kodissa minun kanssa! Olin silloin noin 1-vuotias, olin Siirin kanssa siis samassa kodissa kun Siiri synnytti Assin. Assi on minua vuoden nuorempi. En siis meinannut uskoa silmiäni kun näin että Assillakin oli jo oma varsa!
Innostuin noista vieraista kyllä niin kovasti, etten meinannut pysyä nahoissani!
Seuraavana iltana ehdin jo toivoa, että vieraat tulisivat takaisin, kun pihaan tuli taas vieras traileri. Mutta ei, vaikka miten odottelin niin ei sieltä tullut ketään ulos. Taisi käydäkin niin, että Isäntä ja Emäntä toivatkin meille vaan toisen trailerin.

Ei kommentteja: