sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Pieniä vieraita

Tanya:
Meillä kävi taas pitkästä aikaa vieraita ihan vaan meitä katsomassa. No katsoi ne kyllä kuttujakin, mutta meitä tietysti ensiksi. Ja minä pääsin ihan ekana harjattavaksi, Reeta sai jäädä tarhaan odottelemaan siksi aikaa.
Minut harjattiinkin oikein perusteellisesti ja se oli aivan ihanaa!
Lapsia oli yhteensä kolme ja yksi aikuinenkin ja kaikki harjailivat minua. Oli ihanaa saada niin paljon huomiota kerralla ja sainkin porkkanaa palkkioksi kun olin niin nätisti.
Kavionikin ne lapset osasivat putsata ja kammata harjani selväksi takuista.

Reeta:
Niinpä pääsin minäkin harjattavaksi. Vai pitäisikö sanoa, että jouduin. Minä en oikein tykkää kun talvikarvaani harjataan, se jotenkin kutittaa ja tuntuu ikävältä.
Mutta kun huomasin, että ei siitä nyt vaan pääse minnekään, niin annoin lopulta periksi ja rauhoituin seisomaan paikallani. Aikamoiset kasat karvaa minusta sitten lähtikin. Ja tuntuihan se lopulta ihan kivaltakin, onhan tuosta karvasta tosiaan jossain vaiheessa päästävä eroon eikä ne oikein vaan piehtaroimalla irtoa.


Aamulla ennen vieraiden saapumista meillä olikin nelijalkaisia vieraita ihan lauma! Tai ei ne meillä ihan pihassa käyneet vaan pellolla. Ne oli siis kauriita! Ollaan me nähny niitä siellä aiemminkin ja ihan meidän entisen kesälaitumen paikallakin kävi kerran yksi. Mutta tällä kertaa niitä oli tosi monta, yhteensä ihan kahdeksan! Ja ne juoksivat niin kevyesti hangella.


Kevyestä juoksusta puheen ollen, Emäntä toi terveiset minun isältäni Pikseliltä. Isipappa on jo 21-vuotias, mutta oli osallistunut laukkakisaan ja kiitänyt siellä oikein mainiosti. Vai mitäs tykkäätte?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On tuo Pikselin varsa Reeta ihana! Olen Pikselin omistaja, ja olen tuossa laukkakisakuvassa pikkuorin selässä. Terveisiä Reetalle ja Tanyalle.

~Sonja~

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos terveisistä! Oli tosi kiva nähdä Pikseli pitkästä aikaa! :D Pappa on hienossa kunnossa!

Anonyymi kirjoitti...

Otitko enemmän kuvia laukkakisoista? Olisi kiva saada kuvia, kun itse emme niitä saaneet. Sähköpostini on: sonja.kallio@outlook.com .

T. Sonja

Ponitäti kirjoitti...

Laitoin sähköpostia :) Kaikki kuvat on siis täällä: http://ponitadin.kuvat.fi/kuvat/Ravit_2016/Alavus_1203/