maanantai 7. maaliskuuta 2016

Lumileikkejä

Reeta:
Meidän ajoreitillä on kuulemma nyt niin paljon lunta, että sinne ei voi mennä, odotellaan keväämpää. Vaan kohtapa se kevät tuleekin, me ollaan jo aloitettu karvanlähtö!

Mutta on me päästy tuosta lumesta nyt nauttimaan. Tarhaan on tehty polkuja ja siellä ei kovin ole riehuttu, mutta sittenpä otettiin ilo irti kun päästiin taas agilitytarhan puolelle. Voi kyllä pöllysi lumi!Ja kyllähän me Tanyan kanssa vähän leikittiinkin siinä juoksemisen lomassa. Hih, olipa se hauskaa!Tanya:
Kylläpä oli hauskaa nuo lumileikit! Reeta siinä jo vähän hengästyikin, mutta minulla riitti puhtia paremmin. Olen ollut ihan terve eikä se massukipu ole tullut takaisin eikä enää ole yskittänytkään. Sairastumisesta muistuttavat vain nuo klipatut kolot kaulakarvoissani. Niitä hoidetaan vielä jollain öljyllä, mutta se ei haittaa minua ollenkaan.
Mutta minäkin olen jo aloittanut karvanlähdön, kevät koittaa varmasti pian. Onhan meillä ollut jo joitakin ihan aurinkoisiakin päiviä.

2 kommenttia:

Marzu kirjoitti...

Olisiko vinkkejä mistä löytyisi shetlannin ponille loimia jotka olisivat mahdollisimman värikkäitä sillä oma poni kaipailee jotain muuta kuin mustaa.

Ponitäti kirjoitti...

Börjesillä on Globuksen liekkikuvioisia loimia, sekä 100 g täytteellä että ohuina sadeloimina, sellaiset 100 g loimethan meillä jo onkin. Samoja on myös ihan kirkkaan keltaisina.
Hööksillä on nyt värikäs kevyttoppaloimi Sadeloimi Smile Thermo Master.
Fleeceloimista löytyy paljon eri värejä Börjesiltä QHP Fleeceloimi risitivöillä color.