keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Hei kuuraparrat!

Reeta:
Onpa pidellyt pakkasta! Pakkasesta huolimatta ollaan ulkoiltu ihan normaalisti, mutta normaalista poikkeavaa on se, että ollaan saatu heinää ihan tuplamääriä ja tarhakatoksessakin on nyt olkia jos vaikka heinät pääsee välillä loppumaan. Asiat ovat siis vihdoinkin mallillaan! Myös juomatarjoilusta on huolehdittu, ollaan saatu lämmintä pellavavettäkin useammin kuin normaalisti.

Tänään Emäntä ehti vähän valokuvaamaankin meidän kuuraturpia. Onhan se aika harvinaista että me näytetään tältä! :D Tässä onkin kuvia varmaan enempi kuin tarpeeksi.
Me saatiin pakkasessa ihan tällaiset räpsyripsetkin! :D


Ennen ihan näitä kovimpia pakkasia meillä kävi taas vieras, Emännän kummityttö. Mehän oltiin oltu sairaslomalla ja Emäntä kai meinasi että mentäisiin ihan rauhalliselle talutuslenkille. Mutta ehei! Me oltiinkin toista mieltä, oltiin ihan virtaa täynnä! Niin sitten käännyttiinkin takaisin ja tultiin agilitytarhaan ja siellähän me laitettiin sitten jalalla kauniisti.

Tanya otti jopa pari kertaa lumikylvyt.
Sitten kun oltiin saatu riekkua aikamme, lähdettiin sinne kävelylenkille. Se olikin vähän kuin loppuverryttely ja sitten mentiinkin oikein nätisti. Kotiin tultua vähän poseerasinkin. Huomatkaas toki uudet riimut, Emäntä toi nämä syksyllä tuliaisiksi mutta ei olla kuin vasta sovitettu aiemmin. Hyvin mätsäsi väri tytön takkiin. :)
Ja lenkin jälkeen saatiinkin loimet selkään loppupäiväksi. Sen verran tuli hiki siinä riekkuessa.

Tanya:
Todellakin kauniita tällaiset pakkaspäivät. Ja oikein mukavaa kun saa tosiaan syödä tarpeeksi. Me ollaan nyt melkein terveitä, vain vähän on vielä yskää. Ne inhottavat lääkkeiden ruiskuttamiset suuhun loppui, mutta yskänlääkettä vielä sekoitetaan meidän ruokaan. Loimittaminen jätettiin jo vähän ennen pakkasia pois ja niin ehdittiin taas tottua tähän talviseen säähän. Mehän tarkenemme kyllä kun vaan on syötävää, pörrötämme vain turkkia lämpöisemmäksi.


Sitten vielä päivän hassut! Ensiksi Reeta!
Ja sitten minä! :D

2 kommenttia:

Tossukka kirjoitti...

Kylläpäs oli kuurapartoja kerrakseen, on se luonto kyllä ihmeellistä! Niin söpöjä, notta oikeen =))

Ponitäti kirjoitti...

:D