maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulujuttuja

Niin meni joulunaika. Meistä otettiin vähän joulukuvia, mutta oikein mitään muuta erikoista me ei tehty.
Me saatiin jo ennen joulua uudet riimut, tällaiset joulunpunaiset. Ja niihin on puna-valkoiset narutkin. Niitä me on nyt sitten käytetty kun ollaan matkattu tallin ja tarhan välillä. Muutenhan meillä ei edelleenkään riimuja pidetä, ettei vaan tarttuisi heinäverkkoon kiinni.
Näitä kuvauksia varten meille puettiin riimujen lisäksi nuo punaiset loimet. Ne ei ole uudet vaan on niitä jo pari kertaa joskus aiemminkin käytetty.
Mutta ihan ensimmäistä kertaa päästiin vapaaksi tuohon uuteen talliin ja mikä parasta, syöpöttelemään tietysti!

Tanya:
Voittekos uskoa, nämä riimut oli kuulemma niin pientä kokoa että minä sain ihan ponikokoisen! Reetan oma oli shettiskokoa mutta se ei olisi minulle mahtunut.

Mutta saatiin me varsinaiset joululahjatkin! Uudet loimet! Nämä on kevyttoppaloimet ja ollaan nyt pidetty niitä siitä lähtien joka päivä ulkoillessa.
Nämä loimet oli vähän kummallista kokoa. Tai ei oikeastaan muuten, mutta mun mahavyöt kiristää vähän vaikka ne on säädetty niin pitkiksi kuin saa. Millekähän silakoille tämä loimi on oikein suunniteltu?
Ne meidän kuumepäivät meni ohi ja öisin ei ole enää sitten käytetty loimia. Mutta tosiaan ulkona on käytetty ja on ne olleet ihan tarpeen kun parina päivänä oli ihan myrskyisää säätäkin.
Mutta ei me ihan terveitä olla vieläkään. Meillä molemmilla on aina vaan yskää ja pitää ottaa lääkkeitä. Yöks, ei ole yhtään kivaa kun Emäntä ruiskulla laittaa suuhun.

http://personal.inet.fi/surf/sop/tiedostot/ponikalenteri2016_web.pdf
Mutta muistattekos, ollaan aikaisempinakin vuosina annettu teille lukijoille lahjaksi tällainen vuosikalenteri. Sen voi avata ja tulostaa tuosta A4-paperille. Tässä suora linkki tiedostoon.


Kiitokset vielä teille kaikille, jotka toivotitte meille paranemista kommenteissa edelliseen bloggaukseen. :)


4 kommenttia:

Sari N. kirjoitti...

Hyvä,että ponit ovat parantuneet.Noita kuvia kattelis vaikka kuinka pitkään,niin ihania otuksia söpöt varusteet yllä.
Hyvää tulevaa vuotta 2016!

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! Samoin sulle Sari!

Anonyymi kirjoitti...

Vähän hämmentävää, että ostat poneille aina lahjaksi loimia, vaikka sitä kesällä tekemääsi loimipostausta lukiessani siellä oli todella, todella moni loimi aivan uusi ilman että oli kertaakaan käytetty :D Ei siis pahalla, kunhan ihmettelen miten voi olla varaa ostaa loimia vain koristeiksi kun edellisiäkään ei ole käytetty :D Mutta ei sillä, päheet loimet on neideillä ;)

Ponitäti kirjoitti...

No se on vähän sellainen ns. "heikko kohta" minulla. ;) Ennen poneja harrastin käsitöitä ja keräsin tilkkutyökankaita. Nyt en kerää enää niitä, vaan näyttää siltä että keräilyn kohteeksi on vaihtunut nuo ponien varusteet. Ihmisillähän tahtoo olla niin, että kaikki rahat vaan aina jonnekin menee, niihin asioihin jotka itseä ilahduttaa. Toiset voi laittaa rahaa savuna ilmaan tai kurkusta alas tai kerätä vaikkapa kenkiä. Minulla se hyvä mieli nyt jostain syystä vaan tulee näistä kauniista varusteista. :)