maanantai 18. tammikuuta 2016

Valokuvauksia, osa 1

Muistattekos, kun viime keväänä käytiin siellä minimätsärissä? Minähän voitin siellä villi ja vapaa -sarjasta palkinnoksi valokuvaajan lahjakortin. No nyt sitten Valokuvaus Tuulia N. tuli ottamaan meistä kuvia. Kuvista tuli tosi hienoja ja niitä on paljon joten esitellään niitä nyt vähän kerrallaan. Tähän ensiksi valittiin rallittelukuvia. Saatiin aluksi juoksennella agilitytarhassa ja purkaa energiat. Sen jälkeen käytiin metsässä ja pellolla, mutta esitellään niitä kuvia sitten seuraavalla kerralla.
Kaikki kuvat © Valokuvaus Tuulia N.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi eikä! Nämä kaksi on vain niin mainioita =). Ihania pakkaspäiviä teille!

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! :D

Anonyymi kirjoitti...

Vau, todella todella hienoja :) Ei sinulla olisi kiinnostusta ostaa, tai ottaa ylläpitoon pientä miniatyyri appaloosaa? Säkää löytyy n. 85 cm. Haluaisin vain tämän ihan otuksen hyvään kotiin :/ Itsellä ei ole resursseja ottaa uudelleen ylläpitoon tätä kaveria, kun oma hevonen on tällä hetkellä tallipaikalla. Omaan talliin ottaisin kyllä. Elämän tilanteet muuttuu ja nyt olisi hetki etsiä tälle kaverille kiva paikka :)

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos!
Meillä ei valitettavasti ole tilaa yhtään enempää kuin noille kahdelle ponille. Toivottavasti se hyvä koti löytyy kuitenkin!