maanantai 7. joulukuuta 2015

Kirjassa!

Voi että! Emäntä kertoi että me on päästy yhteen lastenkirjaan. Kirjan nimi on Ponikesä, sen on kirjoittanut Mervi Heikkilä. Kirjan pääsankari on Rasmus-poni. Mutta se kesä josta kirjassa kerrotaan, oli se kun Rasmus vieraili meillä opettelemassa agilityä. Siitä on jo yli kolme vuotta aikaa!

Kirjan kansi on tällainen. Kirjan mukana tulee cd-levy jossa kirja on luettuna äänikirjaksi. Kirja soveltuu 7-12 vuotiaille lapsille ja sitä voi tilata täältä.

Meillä on aina vaan ollut sateista säätä. Lunta tuli välillä mutta se suli kaikki pois. On ihan tylsää kun tarha on märkä ja liukas. Me pysytelläänkin paljon vaan katoksissa ja tässä heinäverkon edessä.
Loimiakin on taas käytetty enempi kuin pitkiin aikoihin. Mehän päästiin tämän jatkuvan sateen seurauksena reilu viikko sitten yöpymään uusiin karsinoihin. Ja siitä lähtien ollaankin oltu ihan joka yö siellä.

Ja vielä pieni mainos. Emäntä on kuulemma menossa ensi lauantaina jonnekin blogimessuille. Jos bongaatte siellä Emännän, niin voitte mennä juttelemaan. Emännällä on kuulemma meidän blogin nimi selässä että siitä ainakin tunnistaa.

3 kommenttia:

Aamu kirjoitti...

Blogisi on arvosteltu valkoinentammaontaikaa.blogspot.fi postauksen nimi luukku 16

Saarusti kirjoitti...

Hei!
Kysyin sulta silloin neuvoa Fimo massasta tehtyyn otsapantaan.
Kiitos paljon neuvoista!
Sain nimittäin nyt tehtyä meidän herralle semmoisen ja jos kiinnostaa siitä löytyy blogistanikin postaus.

http://saarusti.blogspot.fi/2015/12/luukku-19-20-askartelua.html

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos Aamu! :D

Saarusti, hienoa! Kävin katsomassa ja upea on otsapanta ja hienosti mätsää värit muihin varusteisiin!