sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Lumileikkiä

Nyt vasta päästään kertomaan viikon takaisista lumileikeistä. Emäntä on tainnut olla kiireinen, kun ei ehtinyt noita kuvia aiemmin laittelemaan.
Meillä satoi siis viikko sitten yhtenä yönä tosi paljon lunta! Vielä aamullakin satoi ja saatiin siksi päiväksi loimet päälle. Muuten olisikin kastuttu siinä märässä lumisateessa.
Seuraavana päivänä sitten päästiin vähän irrottelemaan sinne kesäisen agilitykentän paikalle. Lumi oli märkää ja liukasta, mutta mukava siinä oli leikkiä. Kuvia tulikin aika paljon, mutta tässä meistä parhaat palat. :D


 
Mutta tuo lumi oli vain hetken riemu. Sitten satoikin vettä päälle ja lumet suli pois. Hetken aikaa oli tosi liukastakin, mutta nyt alkaa jo tuntua ihan keväältä!

Tanya:
Laitoin sitä minäkin kaviota toisen eteen, näin!


Nyt ihan viime päiviltä onkin tylsempää kerrottavaa. Mulla on ollut vähän kuumetta, ehkä se on joku funssapöpö. Emännälläkin on ollut sellainen, mutta ei kai meillä voi ihmisten flunssaa olla? Olen kuitenkin ulkoillut normaalisti, mutta sain päälleni paksun loimen enkä ole palellut yhtään. Toivottavasti siis paranen pian ihan kokonaan.

Ei kommentteja: