sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Valjakkovaljastus

Nytpä kuvattiinkin video mun valjastuksesta. Aiemminhan meidän valjastukset esiteltiin kuvina, niitäkin voi vielä katsoa jos kiinnostaa. Jos noista valjastusjutuista herää jotain kysymyksiä, niin voi laittaa kommentteihin. Ja kukas bongaa videolta Meirami-kissan? ;)

7 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Mistä olet löytänyt tuon mahavyön pehmusteen vai tuliko se silojen mukana? Itse olen etsiskellyt tuollaista lyhyttä pehmustetta mihin nuo molemmat remmit saisi kiinni mutta ei olla löydetty vielä tarpeeksi lyhyttä. Paksu talvikarva kun jää ikävästi remmien väliin :( Tähän astiset pehmusteet ovat olleet isojen ponien tai hevosten ja aivan liian pitkiä edes kokeiluun pikkushettikselle.

Ponitäti kirjoitti...

Tuossa mahavyössä ei ole irrallista pehmustetta, vaan se on itse sitä vyötä kokonaan. Niitä valjakkovaljaiden mahavöitä saa ostettua erikseenkin, esim. tämän olen hiljattain löytänyt, vaikuttaisi kivalta kun on muotoiltukin: http://www.driveout.se/bukgjord-diplomat/80-0

Enni kirjoitti...

Hieno juttu teistä lehran lehdessä.(:

Anonyymi kirjoitti...

toosi kiva postaus! onko jommalla kummalla ponilla ravivaljaat? jos on niin voisitko näyttää miten ravivaljaiden valjastus tapahtuu?;)

Ponitäti kirjoitti...

Meillä on kyllä yhdet ravivaljaatkin, mutta niitä ei ole koskaan käytettykään. Vain niiden silaa käytetään ohjasajossa ja siksi siitä on poistettu aisalenkit ja kieputusremmit.

Anonyymi kirjoitti...

Ok. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli tosi kiva ja selkee video ! :)