tiistai 3. joulukuuta 2013

Lumileikkejä

Tässä yhtenä päivänä satoi lunta oikein pyryttämällä. Emäntä laittoi meille loimet päälle kun mentiin ulos. Mutta sitten sade lakkasi päivällä ja Emäntä tuli riisumaan ne loimet pois.
Ja sitten se usutti meitä leikkimään! Ei ollakaan pitkään aikaan niin riekuttu, koska silloin kun oli vielä sula maa, tarhassa oli tosi liukasta. Ja sitten kun jäätyi, oli maa niin muhkuraista, ettei ollut kivaa liikkua siinä.
Mutta siis nyt kun tuli kunnolla lunta, oli oikein mukava taas liikkua niin että lumi pöllysi.
Tanya:
Olipa todellakin kivaa vähän leikkiä lumessa pitkästä aikaa. Ensiksi juostiin vain tarhassa, mutta sitten Emäntä aukaisi meille oven sinne, missä oli kesällä meidän agilityesteet. Siinä oli vähän paremmin tilaa ja siellä olisi ollut heinääkin lumen alla. Mutta aina kun pysähdyttiin kaivamaan, usutti Emäntä meidät takaisin liikkeelle.


Ja ettepä arvaa miten Emäntä meidät sitten johdatti takaisin tarhaan!? Meillähän ei ollut riimuja päässä, eikä me suostuttu menemään takaisin vaikka Emäntä yritti meitä ohjailla ovelle. No sitten Reeta meni ensiksi lankaan, antoi Emännän tulla rapsuttamaan ja sehän nappasikin etutukasta kiinni ja siitä talutti tarhan puolelle! Ja minut sitten samalla tavalla perässä. Toista kertaa en kyllä siihen lankaan enää mene!

Ei kommentteja: