keskiviikko 7. elokuuta 2013

Sieniretkellä

Silloin edellisellä ajolenkillä Emäntä näki metsässä keltaisia sieniä. Nyt sitten sanoi, että mennäänpäs katsomaan olisiko ne siellä vielä. Ja olihan ne! Ikinä ennen ei ollakaan oltu sieniretkellä.
Tämä olikin mukava reissu, koska sen aikaa kun Emäntä keräsi noita sieniä, minä sain ihan rauhassa syödä heinää. Yleensä Emäntä aina sanoo, että ei olla eväsretkellä eikä saisi syödä matkalla, mutta nyt siis sain.
Me mentiin sitä polkua mistä oli silloin edellisen kerran tarkoitus mennä ja nyt päästiinkin sen ison ojan yli. Isäntä oli käynyt korjaamassa sen paikan!

Tanya:
Minulla ohjasajettiin taas. Tällä kertaa Emäntä laittoikin mulle eri kuolaimet, tai siis on ne mulla olleet joskus ennenkin, mutta ei nyt pitkään aikaan. Tuntui erilaiselta suussa.
Ja tällä kertaa ei mentykään sinne pellolle missä viimeksi on käyty. Vaan ensiksi pyörittiin vähän takapihalla, sitten mentiinkin tielle ja siitä metsätielle. Siellä vähän ravattiinkin. Ihan tuttu reitti se on mulle, mutta ei olla aiemmin niin kaukana ohjasajaen käyty. Siellä missä käännyttiin, pyörittiin vähän ympyröitä ja sitten lähdettiin kotiin päin ja kotimatkallakin vähän ravattiin.
Kotona käytiin vielä pellolla tekemässä raviympyröitä.

Ja mua niin harmittaa, ettei niistä mun treeneistä tule koskaan kuvia. Siksi otettiin nyt edes yksi kuva tarhassa treenin jälkeen.

4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Voi että noi ponit on suloisia :)

Milla kirjoitti...

Reeta, mikä tuo keltainen juttu on sun ryntäillä? :)

Reeta kirjoitti...

Se on heijastin! :D Ja kun se on tuollainen keltainen, se tekee minut myös näkyvämmäksi ihan valoisallakin säällä. Tärkeä juttu, jos vaikka joku tulee vastaan metsässäkin mopolla tai mönkijällä. Samasta syystä Emäntä käyttää aina turvatakkia tai -liiviä. Tästä kuvasta näet miltä se näyttää pimeällä. http://4.bp.blogspot.com/-4Mb6m6cQ094/UNtO1d_l-HI/AAAAAAAADvI/MMbn6IqI7zA/s1600/IMG_5495_v1.JPG

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen tämä 'Oodi poneille' , varmaan mallaa näillekin söpötiaisille :) (ei ole minun blogi, laitan kun teksti on niin hauska, mielestäni.

http://irc-galleria.net/user/Lymieer/blog/36944469

t 3ponia