lauantai 10. elokuuta 2013

Ohjasajoa

Tanya:
Kylläpä kannatti vähän marmattaa! Nyt saankin minä vain kertoa ja kuvien kanssa! Minulla oli taas ohjasajotreenit ja tällä kertaa saatiinkin Isäntä ottamaan kuvia. Vaikka ei kyllä ihan koko ajalta, vain sen aikaa mitä pyörittiin tuossa pihalla ja pellolla. Se olikin vain alkulämmittelyä ja sitten käytiin metsätiellä, mutta sinne Isäntä ei lähtenyt mukaan.

Tässä tullaan etupihalta takapihalle.
Sitten pyörittiin siinä, tehtiin kahdeksikkoja ja pari pysähdystä ja peruutuskin.


Tuossa soralla ei ole oikein hyvä ravata ja sen takia siirryttiinkin pellolle. Siinä sitten ravasin ympyrällä, ensiksi vasempaan kierrokseen.


Ja sitten myös oikeaan kierrokseen.
Sen jälkeen mentiinkin sitten kylätietä ihan pikku pätkä ja sitten metsätielle. Se tietä pitkin meneminen on helpompaa kuin nuo pihalla tai pellolla pyörimiset. Juuri sen takia kun ei tarvi pyöriä vaan saa mennä vaan suoraan sitä tietä pitkin. Matkalla vähän ravattiinkin. Siellä oli kai jotain lintuja puskissa ja niitä vähän säikyin. Olisin halunnut kääntyä takaisin kotiin, mutta Emäntä patisti vaan menemään ja eihän siinä sitten mitään vaarallista ollutkaan. Käytiin kääntymässä samassa paikassa kuin edelliselläkin kerralla.
Kuvista näette myös mikä kuolain minulla nyt oli. Tämä tuntuu paremmalta kun se ei niin liiku suussa, kun tämä on vain sellainen suora pötkylä. Emäntä jätti tällä kertaa suitsista alaturparemminkin pois, enkä minä sitä kaivannut.

Ei kommentteja: