perjantai 5. huhtikuuta 2013

Arvonta!

Emäntä on nyt menossa jonnekin Hevosmessuille ja mepä sitten päätettiin, että tehdään tällä kertaa vähän erilaiset arpajaiset. Eli arpajaisiin pääsee osallistumaan tällä kertaa vain ne, jotka menevät messuille ja onnistuvat bongaamaan Emännän sieltä messuilta ja pyytävät saada oman arpalipun. Emäntä siis jakaa messuilla numeroituja arpalipukkeita ja arvonta suoritetaan messujen jälkeen maanantai-iltana. Voittajanumerot julkaistaan täällä blogissa.
Emäntä on messuilla molempina päivinä, lauantaina ja sunnuntaina. Tässä tuntomerkit joiden avulla voit bongauksen tehdä. Musta takki jonka selässä lukee meidän tallin nimi ja rintamuksessa tämän meidän blogin otsikkokuva. Arvan saadakseen ei tarvitse olla blogin lukija, pyydä siis vaan rohkeasti. Arpoja on rajoitettu määrä.

 Ja tässä on sitten tämän arvonnan palkinnot. Kaksi erilaista, uniikkia jouhista tehtyä rannekorua.

Voittajilla on sitten arvonnan tuloksen selvittyä viikko aikaa ottaa yhteyttä. Voittajat varmistetaan arpalipukkeissa olevilla tarkistusnumeroilla.

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Mä oisin tullu messuille, mutta ei tultu. Koska on se hevos herpes-viirus. Niin sen takii :(

Nonna kirjoitti...

Mä olisin tullu messuille muttaku ei ollu ketään joka veis mut sinne!

maria kirjoitti...

Voi hitsi! jos oisin tienny et jakelet arpalippuja oisin tullu kysymään. :/

Jenny kirjoitti...

mä kävelin sun takaa siellä messuilla:D mut ku nyt vast luin tän postauksen niin en sitte voinu kysyä ): ku en tienny xd