tiistai 5. helmikuuta 2013

Hankirallia

Jippajee, mepäs päästiin tuonne isommalle laidunlohkolle juoksemaan! Sinne missä Tanyan ajoharjoitusrata on, Isäntä sen aurasi ja sittenpä laitettiin kavioilla koreasti.
Samana päivänä meille tuli vielä Emännän kummityttö käymään ja käytiin taas ajolenkillä niin että tyttö ajoi ja Emäntä käveli vierellä.
Reitin varrelle oli ilmestynyt tosi iso puukasa!


Huomaattekos että mun kärryyn on laitettu uusi raippateline, samanlainen kuin Tanyan kärryyn. Mun kärryyn sen paikka taisi tulla paremmin, koska kuulin kun Emäntä puhui, että Tanyan kärryjen telineen voisi siirtää samoin kun mun kärryssä on.Tanya:
Mulla oli taas ajotunti. Tällä kertaa ei mennyt niin kauhean hyvin, koska ajoradalle oli tuiskuttanut lunta ja siinä oli tosi raskas vetää kärryjä. Onneksi mentiin vaan se pieni kierros, en olisi millään jaksanut koko pellon ympäri.Mun kärryjä on nyt vähän varusteltu lisää. Vetokarttuun on vaihdettu pikalukot ja vetoliinojen ylimääräiset päät taitettu ja teipattu. Ja raippatelinekin on laitettu, mutta Emäntä sanoi että sen paikkaa voidaan vielä siirtää.


3 kommenttia:

venla kirjoitti...

voitko vaihtaa taustan vaikka vaaleensiniseks tai laittaa sen lumitaustan :D sopis vähä paremmi teemaan :D

Ponitäti kirjoitti...

Syy taustaan löytyy täältä: http://reetuli.blogspot.fi/2012/12/uutta-ilmetta.html

Anonyymi kirjoitti...

AIVAN IHANIA PIENIÄ PONEJA! Ja vielä ihan saman näkösiä!!!!!