perjantai 28. joulukuuta 2012

Uutta ilmettä

No niin, yleisön pyynnöstä me päätettiin nyt vähän uusia tätä meidän blogin ulkoasua. Emäntä kysyi, että laitettaisko lumihankea taustaksi, mutta ei. Se mistä me eniten tykätään ja haaveillaan, on vihreät niityt! Voi kunpa olisikin jo kesä! Siksi me haluttiin heinää tähän taustaksi. Mitäs tykkäätte? Meillä ainakin tuli heti vesi kielelle. :)

Mutta mepäs leikittiin tänään lumileikkejä. Emäntä päästi meidät laitumen puolelle ja nyt kun on taas satanut lisää lunta, se oli oikein pehmeää ja siinä oli mukava juoksennella ja tonkia lunta.

Nyt Emäntä ei laittanutkaan meille riimuja päähän. Mutta se antoikin meille porkkananpalat suuhun jo heti kun mentiin laitumen puolelle. Siitä minä tiesin, että siellä taskussa on niitä lisääkin, ja että kannattaa mennä sitten hakemaan kun Emäntä kutsuu. Ja niinhän siinä kävi. Kun oltiin jonkin aikaa leikitty, Emäntä meni takaisin tarhan puolelle ja kutsui. Juoksin sinne nopeasti, ja niin sainkin palkinnoksi porkkanaa. Mutta Tanya ei vielä ihan hoksannut tuota juttua, se tuli vasta hetken päästä. Sai sekin porkkanaa, mutta minä ehdin saamaan enemmän. :)

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

ihana ulkoasu! (:

Rosa kirjoitti...

Aws tää ulkkari ja tossa bannussa ponit ihan yli söpöinä :3 s

Lintumuori kirjoitti...

Aivan ihana tää uus ulkoasu! :)

Nenunen kirjoitti...

hieno tausta :) Hyvää Uutta Vuotta 2013. Onnistumisia ja iloa alkavaan uuteen Vuoteen :)