maanantai 23. huhtikuuta 2012

Tuliaisia

Emäntä tais olla jossain reissussa tässä yksi päivä. Päättelin siitä, kun Isäntä kävi päivällä antamassa meille heinät ja vedet. Mutta illalla Emäntä tuli kotiin.
Seuraavana päivänä saatiinkin sitten tuliaiset! Uudet riimut, katsokaas! Mulle oranssi ja Tanyalle pinkki. Emäntä sanoi, että otetaan nämä kuljetusriimuiksi, nyt vaan sovitettiin. Nämä riimut on meillä saman kokoiset, mutta mun riimuun oli Emäntä tehnyt pari lisäreikää niskaan, koska mulla on vähän pienempi pää kuin Tanyalla.

Tanya:
Minäpä sain vielä toisenkin riimun! Emäntä sanoi, että tämä olis sellainen työriimu. Reetallakin on työriimu, sen kanssa Emäntä hakee aina Reetaa, kun ovat lähdössä kärryttelemään. Olen minäkin sitä riimua joskus lainannut, mutta nyt mulla on sitten oma. Reetan työriimu on puna-musta, mutta tämä mun on musta-punainen. :D Emäntä kertoi että mulle tuli nyt myös uudet kuolaimet, jotka on samanlaiset kuin Reetalla ja sitten myös niihin laitettava talutusdelta. Mutta niitä ei vielä ole sovitettu ollenkaan.
Mun jalka on jo vähän parempi, mutta syön vielä sitä lääkettä. Meille tulee kuulemma huomenna taas lääkäri käymään, niin se varmaankin taas tutkii mua.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihanat riimut *__*

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat riimut ja mun on ihan pakko udella, että mistä olet löytänyt noin pienille deltat? Omalleni samankokoiselle olen myös yrittänyt sitä metsästää, mutta turhaan... :(

kuttu kirjoitti...

Reetalle olen tehnyt deltan itse, mutta Tanyalle nyt siis ostin Viljar Shopista, siellä on myynnissä Wahlstenin tekemää shettiskokoista deltaa, joka ainakin näyttäisi istuvan hyvin Tanyalle ostettuihin 10,5 cm kuolaimiin. Vielä ei ole siis päähän kokeiltu. Minäpä lisään suorat linkit tuohon tekstiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos linkeistä :) Viljar Shopissakaan ei tällä hetkellä ollut shettiskoon deltaa saatavilla, toivottavasti niitä tulee lisää :)