lauantai 28. huhtikuuta 2012

Klinikkareissu

Olipas meillä reissu toissapäivänä. Lähdettiin ihan ekaa kertaa matkustamaan yhdessä Tanyan kanssa. Oli vähän outoa, kun en ollutkaan yksin trailerissa.
Siitä onkin pitkä aika kun kävin tuolla paikassa edellisen kerran. Mutta sen muistin, että siellä laitettiin piikkejä ja ronkittiin suuta, eikä ollut yhtään mukavaa. Siinä piti ensiksi odotellakin niin että ihan hermostuin. Yritin poistua paikalta, mutta en vaan päässyt. Yritin oikein kovastikin.
Mutta sitten muhun tökättiinkin jo ensimmäinen piikki ja sitten en jaksanut enää yrittää karkaamista, vaikka en ollut enää missään kiinnikään.
Niinhän siinä taas sitten kävi, että mun hampaat raspattiin siinä ja sain rokotuksenkin.
Ja siitä rokotuksesta seurasi sitten se sama juttu, joka kävi viimeksikin. Mulla nousi siitä kuume, ja olin seuraavan päivän sisällä tallissa.
 
Emännän kummityttö tuli sitten illalla meitä katsomaan. Harjasivat mua Emännän kanssa, mutta ei haitannut kauheasti kun sain samalla syödä.

Tanya:
Ei mulle sitten tullutkaan enää kotiin lääkäriä, vaan me lähdettiinkin reissuun. Oli vähän outoa matkustaa, mutta onneksi Reeta oli mun kanssa. Tällaiseen paikkaan sitten tultiin ja Emäntä kehui, kun seisoskelin tuossa niin nätisti. Mä vaan odottelin, että mitä mahtaa tapahtua.
Sitten muhun tökättiin piikki, ja mun tuli äkkiä kauhea väsy. Se eläinlääkäri tuli ja koitteli mun jalkoja. Sitten mun jalkani laitettiin johonkin telineeseen ja tuossa yläkuvassa oikeassa reunassa oleva pömpeli tuotiin siihen ihan lähelle. Sillä kuulemma otettiin kuvia mun jaloista.

Tällaisia kuvia niistä tuli:

Näin kun Reetan suuta ronklattiin ensiksi ja sitten olikin mun vuoro. Mulle laitettiin tuollainen inhottava juttu suuhun, niin että mun oli ihan pakko pitää suu auki. Ja voi sitä ronklaamista! Multa otettiin jopa pari hammasta irti. Ja mäkin sain rokotuksen, ja minusta otettiin verikoekin. Siis ihan liikaa piikkejä!
Se lääkäri antoi sitten Emännälle paperin, jossa lukee näin: "Oikean kavion ulkosyrjällä sarveisella harventuma-alue, tasareunainen. Oletettava paiseen alku tai verenpurkauma."

Ja sitten mulle määrättiin kahta lääkettä ja kaviokylpyjä. Näin mä sitten kylvin ensimmäisen kerran. En meinannut jaksaa olla, mutta sitten helpotti kun sain heinäpussin eteeni.
Mullakin nousi vähän lämpö sen rokotuksen jälkeen, mutta ei niin paljoa kuin Reetalla. Mutta en mennyt sitten yksin ulos eilen. Mutta tänään taas ulkoillaan ihan normaalisti.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pikkusia.. :)

Heli kirjoitti...

toivottavasti paise eikä kaviokuume :/

Millah kirjoitti...

Oi voi :( Voihan , mutta Tanyalle ja Reetalle terveisiä <3 Ainiin ,
ja pikaisia paranemisia Tanyalle :3