perjantai 20. huhtikuuta 2012

Pipiä

Nytpä on tapahtunut kummia. Tässä yks ilta Emäntä vei heti kotiin tultuaan Tanyan talliin. Minä sitä kovasti ihmettelin ja huutelin perään ja kyllä Tanya mulle tallista vastailikin. En malttanut edes heiniäni syödä.
Myöhemmin sitten Isäntä ja Emäntä tulivat yhdessä tarhaan ja irrottivat heinäverkon katoksesta ja siirsivät sen tallin päätyyn vesisangon viereen! Mutta mikäs siinä, kyllä ne heinät maistui siitä ihan samalle.
Seuraavana päivänä vasta kummia tapahtuikin. Mutta annananpa Tanyan kertoa tarkemmin.

Tanya:
Mulla tuli tässä yks päivä toinen etujalkani kovin kipeäksi. Emäntä sitä tutki, mutta ei löytänyt syytä miksi onnuin. Seuraavana päivänä Emäntä sitten vei mut talliin vaikka ei vielä ollut edes ilta. Siellä kun olin jonkin aikaa ihmetellyt ja odottanut, niin meille tulikin lääkäri mua katsomaan. Sekin tutki mun jalkaani, mutta ei tainnut sekään oikein mitään siitä löytää. Kuulin kun puhuivat kipulääkkeestä ja sitä kai nyt on sitten siitä lähtien ollut mun ruuan seassa.
Mun ei nyt saa liikkua paljoa, ei sillä että mua huvittaisikaan. Mutta koska en halua olla erossa Reetasta, eikä sekään minusta, niin meille tehtiinkin tällainen pikkutarha nyt. Heinät ja vesi on ihan vierekkäin, ja tuossa on ihan kivasti kuivaa maata. Me on kyllä nyt menty parina iltana jo aikaisemmin sisälle talliin, jos on ollut kurja ilma. Tämän heinäverkon päällä kun ei nyt ole ollenkaan sateensuojaa.
Mutta katsokaapas tarkasti tuota kuvaa! Mitä tekeekään Pinja? Sitä suututti kovasti tuo kun tarha pieneni ja se päätti taas lähteä omille teilleen.
Kyllä se sitten palasi samaa reittiä hetken päästä takaisin. Oli kai saanut nauttia tarpeekseen vapaudesta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mitä kommelluksia! Toivottavasti Tanya parantuu pian, ja Reetalle kans terveisiä ;)

KaisuJ kirjoitti...

Pinja on iha paras! =D =D Ei siinä, olette tekin arvon ladyt. Mut Pinjan kuvasarja kyllä iha parasta piristettä päivään! =D