perjantai 8. heinäkuuta 2011

Vieraita!

Voi minä ihan puhkun intoa kertoa mitä kaikkea meillä on tapahtunut viime päivinä!

Ensiksi tuossa muutama päivä sitten Turre meni taas tuosta meidän ohi, ja me juteltiin toisillemme NIIN kovasti, että koko kylä varmasti kuuli. Ja sehän kannatti! Emäntä tulikin hakemaan mut saman tien ja valjasti, sitten kun oltiin valmiita ja lähdettiin tielle päin, Turre tulikin takaisin ja me lähdettiin yhdessä lenkille.
Emäntä otti kyllä kameran mukaan, mutta ei sitten saanutkaan kuvia, höh. Mutta olettehan te Turren kuvan joskus aiemmin nähneet, se on iso suomenhevonen, kiva kaveri. Turre käveli pitkillä jaloillaan niin reippaasti, että mä en meinannut pysyä mukana vaan mun piti ravata vähän väliä. Ja välillä Turre ja sen ratsastaja pysähtyivät odottamaan meitä. Mutta mukavaa se oli! Sitten jossain vaiheessa lenkkiä Turre kääntyikin eri suuntaan ja me jatkettiin Emännän kanssa kaksin kotiin.

Mutta sitten toissapäivänä tapahtui vasta oikein kummia! Meille tulikin heppavieraita ja oikein monta kerralla! Ja ihan uusia tuttavuuksia mulle ne kaikki. Vaikka Emäntä sanoi, että oon mä niistä pari nähnyt aiemmin, niin en minä kyllä muistanut.
Ihan ensiksi tuli yksi nuori poika ja se pääsi mun toiselle laitumelle. Sitten tuli pari ponia, joista toinen oli vähän isompi tytteli ja toinen vain vähän minusta isompi ruunapoitsu. Niin me aitojen takaa tutustuttiin toisiimme. (Tai no oikeastihan me tietysti syötiin ja siinä syömisen lomassa vaan vaan vähän kuikuiltiin toisiamme.)

Alkututustumisten ja syöpöttelyjen jälkeen me päästiin vihdoin asiaan! Agilityyn! Ja näin me treenailtiin.
Tämä ruunapoika se olikin lähes yhtä taitava kuin minä, se oppi nopeasti tämän korokkeen päälle nousemisen. Sen mielestä se taisi olla yhtä upea temppu kuin mitä se on mun mielestä! :D
Sitten ne vaan lähtivät kaikki pois samana iltana, eikä kukaan jäänyt yöksi.

4 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Mahtavia kuvia! Mistä nuota on tehty, just mietin tänään ku Viljan kans vahrattiin trukkilavaa että saako siitä jonkimoosta tehtyä..

kuttu kirjoitti...

Nuo portaat on tehty ihan kyllästetysta laudasta ja vesivanerista. Ekat meilläkin oli trukkilavoista tehtyjä, mutta ne ei olleet oikein säänkestäviä kun taivasalla meillä niitä säilytetään. Siis trukkilava vaan laudoitetaan niin ettei siinä oo niitä rakoja.
Pressutunneli on tehty metallisten ruusukaarien varaan, hapsueste on rimoista tehty ja hapsut on ohutta kumimattoa jota käytetään piha-altaiden pohjamateriaalina. Toinen hapsueste mulla on tehty sellaisesta SÄHKÖKAAPELI-nauhasta.

Virpi kirjoitti...

eli siis voisin tehrä lavoosta kunhan "täytän" välit niistä :) joku pressu katoski olis kiva, se säkittäis tosi hyvin nuota :D

laura(; kirjoitti...

söpö poni olet(: