perjantai 1. heinäkuuta 2011

Juhannusretkellä ja sukulaisia

Viikko sitten oli juhannus, ja me käytiin retkellä! Mutta ei käyty siellä samassa paikassa kuin viime vuonna, vaan ihan uudessa paikassa.
Alkumatka mentiin tuttua reittiä, sitten jatkettiin sellaiselle tielle jota on menty vain pari kertaa ja sitten yhdestä risteyksestä käännyttiin ihan uuteen suuntaan. Siinä menomatkalla vähän sataa ripsautti vettä, mutta auringonpaiste sitten kuivasi meidät. Enempi häiritsi ötökät, välillä piti juosta niitä karkuunkin.
No lopulta sitten tultiin tällaiseen paikkaan. Isäntä oli meitä siellä vastassa, se oli tullut autolla Milan kanssa ja oli laittanut tuonne jo tulet valmiiksi.

Multa purettiin kärryt ja valjaat pois ja pääsin tutkimaan vähän paikkoja.

Eväsreppu oli penkillä ja sen vieressä oli tuollainen rasia. Haistoin heti, että siinä on jotain syötävää! Mutta hitsi kun ei sitä saanut auki!!!

Ei se auennut millään, vaikka kuinka yritin!

No ei ne siinä rasiassa sitten tainneet ollakaan mun eväitä, vaan Emännällä oli mun eväät siellä repussa erikseen. Sain porkkanaa!

Sitten mut sidottiin kiinni puuhun siihen vierelle siksi aikaa kun Emäntä ja Isäntä söivät. Oli siinä mullakin sentään vähän heiniä napsittavana.

Sitten lähdettiin paluumatkalle ja mentiinkin vähän eri kautta. Kun oltiin jonkin aikaa tultu, päästiinkin ihan tutulle reitille. Emäntä katsoi matkamittarista, että reissua tuli yhteensä 11,6 km ja minä jaksoin hienosti! Vaikka normaalisti tehdään sellaisia 4-5 km lenkkejä vaan. Mutta nyt mentiinkin vähän enempi käyntiä ja sainhan mä levätä siinä välillä.

Emäntä on taas käynyt katsomassa mun sukulaisia ja toi niiltä terveisiä.
Tässä ensiksi äiskä.


Ja viime kesänä syntynyt pikkuveljeni. Aika veikeän värinen siitä on tullutkin!Kolmevuotias pikkuveljeni Masa, on kuulemma aika poika karkailemaan.


Ja iskä!

Mulle on kuulemma taas syntynyt veli- ja siskopuolia, mutta en ole niitä tavannut. Täyssisarusta ei tänä vuonna ollut tulossakaan.

Tässä yksi ilta Emäntä puuhaili kovasti toisella laitumella. Oon päässyt nyt vaan sille pienemmälle laitumelle ja sinnekin vain iltaisin. Mutta siellä isommalla laitumella Isäntä ensiksi kaatoi heinän traktorilla ja sitten Emäntä siirsi mun agilityesteet sinne! Ja sitten teki vielä lopuksi siihen aidan ympärille ja nyt olen päässyt sinne agilityesteiden sekaan vähän syöpöttelemäänkin. :D Eilen kokeiltiin mennä ne esteet läpi ja hyvinhän se sujui, vaikka siellä oli yksi ihan uusikin este. Siitä taitaa tulla kuvia vasta joskus myöhemmin.

2 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Vähä söpöä tuo teirän retki :)
Me kans pieninä ku käytiin tallilla missä oli shettiksiä niin retkeiltiin, eväät mukaan ja heinää ponskulle ja menoksi :DD

Pikkuusen hiano tuo emä ja varsuki kyllä!

Nenunen kirjoitti...

Ponilla ollunna vauhdikas päivä. Mahtavan näkönen isukki, eikä äiskässäkään vikaa ole. Puhumattakaan veljestä, komeita eläimiä kaikki tyyni