torstai 23. kesäkuuta 2011

Monenmoista puuhailua

Onpas tässä taas ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Olen matkustellut tässä viime aikoina useamman kerran, mutta ei mitään pitkiä matkoja. Kaksi kertaa kävin pitämässä poniagilitykurssia. Se oli yhdessä maneesissa, jossa olen käynyt aikaisemmin pari kertaa näyttelyssä. Siellä oli muutamia muita poneja ja sain näyttää niille miten esteitä mennään. Menin niitä myös tyttöjen taluttamana ja Emäntä katseli kauempaa. Ja siitä kurssista tehtiin lehtijuttukin ja pääsin kuvaan. :D

Ähtärinjärven Uutisnuotta 15.6.2011

Sitten mä matkustin taas yhtenä päivänä sellaiseen mulle ihan uuteen paikkaan. Siellä oli 2 heppaa, toinen oli suomenhevonen ja sille mun piti kertoa, että mun pomoksi se ei pääse. Toinen oli vähän pienempi, se oli aika tavalla saman näköinen kuin minä mutta isompi kuitenkin. Se oli rodultaan islanninhevonen enkä muistakaan sellaista aiemmin tavanneeni.
Siellä oli sellainen pieni kenttä jossa sain ensiki vähän juoksennella ja sitten mut otettiin naruun ja yks nainen mua vähän talutti ja sitten talutti Emäntä. Se oli vähän kummallista taluttelua, piti pysähtyä aina vähän väliä. En olis oikein jaksanut sellaista. Se islanninheppa oli kanssa siinä ja sitä talutti yks toinen nainen. Mutta sitten mut lopulta päästettiin vapaaksi ja arvatkaapas mitä Emäntä ja se toinen nainen sitten tekivät??!! Ne alkoivat taluttaa toisiaan! Joo, ihan totta, toinen otti narun käteen ja toinen sitten talutti. Oli aika omituista... Mutta pääasia oli toki se, että mä pääsin sillä aikaa etsimään syömistä sieltä tarhan reunoilta.

Tässä yks ilta tuli taas Emännän kummityttö pitkästä aikaa käymään. Ja se ratsasti minulla! Menin kuulemma tosi hienosti, ensiksi pyöröaitauksessa ja sitten käytiin ihan tielläkin ja mä menin pari pätkää raviakin.

Mutta sitten, ratsastuksen jälkeen tapahtui kummia. Ja minä toivoin, että näitä kuvia ei näytettäisi koskaan kenellekään, mutta Emäntä halusi välttämättä, että nämä näytetään teille. Tämä on niiiin noloa! Katsokaa nyt!
Ensinnäkin mun tukkani letitettiin. Yäks, eikö näytä tyhmältä?

Mutta sitten Emäntä keksi jotain vielä pahempaa, sovitti tällaista huppua! Onneksi se ei ollut mulle oikein sopiva. Emäntä sanoi, että ei sitä laiteta mun päähäni koskaan enää. Minä näytän paljon paremmalta ilman, oman pörröisen tukkani kanssa!

No ne letit purettiin sitten onneksi saman tien.


1 kommentti:

Iitu kirjoitti...

Hyvää juhannusta! =)