lauantai 30. heinäkuuta 2011

Synttärit!


Mullapas oli torstaina synttärit! :D Ja tuo Emännän laittama onnittelukuva oli ihan paikallislehdessä.
No oikeastihan kaikkien heppojen ikä vaihtuu aina vuodenvaihteessa, eikä mun ihan oikea syntymäpäivä ole tiedossakaan. Mutta Emäntä on päättänyt, että mun synttäreitä juhlitaan 28.7. Se on se päivä, kun minusta tuli Emännän oma poni ja siitä on nyt neljä vuotta aikaa.

Mutta synttäripäivä oli mukava! Aamusta heti sain uuden riimun ja hapsupannan. Iltapäivällä sitten sain porkkanaa ja kututkin saivat oman osansa.
Illalla koitti se paras juttu, me lähdettiin uintiretkelle! Voi että oli lämmintä vettä. Emännän kanssa me vaan kahdestaan siellä järvessä lilluteltiin.Välillä käväistiin rannalla ja sitten mentiin vielä uudestaan veteen.

Kiitokset uintikuvista Milla Klemetille!

Loppuillaksi mä pääsinkin laitumelle, Emäntä sanoi että sovitetaan niitä synttärilahjaloimia sitten seuraavana päivänä vasta. Olin samaa mieltä.
Ensiksi kokeiltiin tällaista hienoa tähtikuvioista sadetakkia. Sopii hyvin.

Ja tämä raidallinen sopii myös, tämä on vähän paksumpi ja varmaan vaan joskus talvella lenkin jälkeen tätä käytän.

Vaan mitäs sanotte tästä??? Tämä olisi ötökkäloimi ja muuten sopiva, mutta ihmettelenpä vaan, miten pitkäkaulainen on ollut se poni jonka mallilla tämä on tehty? Emäntä nyt kai pohtii, mitä tämän kanssa tehdään. Mutta ei tämä näin ainakaan oikein sovi mulle.


Mulla olis kivaa kerrottavaa jo tämän päivän näyttelyreissustakin, mutta kerronpa siitä vasta sitten kun saan sieltä kuviakin näytettäväksi.

Arvontapalkinnoista toinen otsapanta löysi jo uudelle omistajalleen, mutta nimimerkillä -JK- arvontaan osallistunut ei ole vielä osoitettaan laittanut. Laitapa pikaisesti postia Emännälle, muuten se vaaleanpunainen panta arvotaan uudelleen!

3 kommenttia:

SANNA kirjoitti...

Mistä tuollaisia ihanan kuviollisia loimia oiken saa? Todella upeita :)

kuttu kirjoitti...

Nuo tähti- ja raitaloimet on Hööksiltä. Koko 85 cm, olivat alessa. Ötökkäloimi on Börjesiltä.

worryrock kirjoitti...

Hyvää synttäriä Reetalle!