maanantai 25. heinäkuuta 2011

Voittajat ovat...

-JK- ja Worryrock! Worryrockille lähtee vihreä otsapanta ja -JK-:lle vaaleanpunainen. Onnittelut! Puolueettomana arpojana toimi Isäntä. Laittakaapas osoitteenne Emännälle sähköpostilla: seijap@hotmail.com. Kiitos kaikille osallistumisesta, teitähän tuli lopulta tosi paljon! Ja jos onni ei suosinut tällä kertaa, mutta haluaisit jonkin tuollaisen otsapannan teettää, niin tuohon samaan osoitteeseen voi laittaa postia siitäkin.

Tässä yks päivä näin taas Turren kun se lenkkeili meidän ohi. Olin päivälevolla katoksessa, mutta kuulin jo kaukaa kun Turre mulle hirnui.

Minäpä siitä kovasti reimastuin ja keskeytin päiväleponi. Olin yhtäkkiä ihan täynnä virtaa! :D
Eipä pysyneet ötökät tuossa mun vauhdissani!

Muuten ötököitä kyllä riittää. Emäntä laittelee mulle kaikenlaisia sumutteita ja voiteita ja ties mitä. Tätä hapsujuttua olen myös pitänyt, kun kärpäset tunkee ihan mun silmiini asti.
Emäntä ei ehdi mua aina rapsuttelemaan sieltä mistä tarvisi, mutta saan helpotettua oloani kun meillä on katoksen seinässä tällaiset rapsutusmatot. Kutut tuota enempi käyttävät, kun niillä on se karvanlähtö vähän erilaista kuin mulla. Mutta tuntuu se munkin nahkaani aika mukavalta hinkuttaa tuohon aina silloin tällöin.

Ötököiden takia mulla on nyt kesällä ajolenkilläkin tällainen hapsujuttu naamallani. Tästä tulikin aika hieno kun siihen laitettiin vielä mun nimikin. :D

2 kommenttia:

worryrock kirjoitti...

Wou, olipas meillä tuuria! Kiitos ja kumarrus :--)

Anonyymi kirjoitti...

Heissan Reeta! Laitatko mun "mammalle" sähköpostilla tuon kuvan meistä? Mennäänkö taas lenkille yhdessä jonain päivänä?
Terveisin Turre