torstai 10. helmikuuta 2011

Heijastusta

Muistettahan kun jokin aika sitten esittelin teille heijastinkaulurini? Se oli muuten ihan kiva ja näkyvä, mutta mua inhotti, kun se piti pujottaa mun pään läpi. Emäntäkin sanoi, että oli vähän hankala irrottaa aina naruja joissa olin kiinni, kun laittoi sitä kauluria mulle.
No nytpä ei ole enää sitä ongelmaa, katsokaas! Emäntä teki mulle uuden, tällaisen joka tulee vain kaulan alle ja ripustetaan noihin lenkkeihin joiden läpi ohjat tulee.

Ja oikeastaan tämä on parempi kuin se entinen, katsokaas miten tämä heijastaa ihan kokonaan pimeässä!


Nyt on mukavasti jo aurinko paistellut useampana päivänä, ja mä olen vähän ottanut aurinkoa. :D


Nytpä minä laitan pienen kisan! Olettehan huomanneet tuon laskurin, joka on tuossa oikealla puolella? Siinä on juuri nyt lukema 19670. Eli kohta se on tasan 20000. Sille joka sattuu olemaan se 20000:s lukija, minä lupaan yllätyksen! Jos siis lukema 20000 näkyy sinun kohdallasi, jätä viesti tuohon kommentteihin. Jos ei se tasaluvun bongaaja huomaa viestiä laittaa, niin sitten se kuka ensiksi ehtii sen jälkeen! :D Vieraskirjaan voi kirjoittaa anonyyminäkin, annan sitten sähköpostiosoitteen johon voit laittaa tarkempia yhteystietoja.

8 kommenttia:

worryrock kirjoitti...

Onpa näppärä, sulla näitä ideoita riittää! Ku sais itekki ne valjakkovaljaat käyttöön vielä joku kaunis päivä, karttu ja lenkit puuttuu kärryistä. :-/

Mistä oot muuten löytäny tommosen ei-teddyn rintaremminpehmusteen?

Tiia & Ilke

Reeta kirjoitti...

Hei worryrock! Ja terkut sun iiihanalle ponnylille! :D
Mun rintaremmipehmuste on ihan sama kuin silapehmustekin, siis ponikokoinen Finntackin silapehmuste. :D Siihen joka on silassa, on ommeltu pidemmät tarranauhat että ylettyy valjakkoselustimen ympäri.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, katsoin että onpas suloinen shettis ja mitä ihmettä, eipäs ollutkaan! Tuosta "kruunupää-kuvasta" muistin heti nähneeni ponin näyttelyssä kesällä :D

Mirja kirjoitti...

hei mistä löysit noin heijastavaa kangasta kauluriin ,kysynkin tekisitkö meillekin tollasen ,heijastimet on ihania ja muuten onko noi lokasuojaheijastimet kiinni tarralla

Reeta kirjoitti...

Hei Mirja! Emäntä sanoi, että se on ostanut heijastinkangasta Pirkanmaan kotityön Taito-shopista Tampereelta. Ja se kankaanpala meni tuohon ihan kaikki.
Kärryissä on harmaata heijastavaa tarranauhaa ja keltaisia "snap"-heijastimia. Aisojen päissä on ihan normaalit riippuvat heijastimet.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hurjasta kävijämäärästä! Olen ollut blogin vakiovierailija jo yli vuoden :)

Klikatessani tänään Reetan blogiin, kävijälaskuri näytti 20001!

t. Fanny

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Reetulille terkut Sumppi-ponilta! Yritettiinpäs bongata tuo laskuri oikella hetkellä, mutta 2 meni yli. Voi harmin paikka!

Reeta kirjoitti...

Fannylle onnittelut!!! Laitapa sähköpostia osoitteeseen: seijap@hotmail.com

Ja Sumpille kiitokset terveisistä! :D