torstai 27. tammikuuta 2011

Uusia vermeitä

Esittelenpä teille taas vähän uusia varusteitani. :D
Muistattehan kun esittelin viime keväänä tämän villaloimen? Nyt Emäntä on tehnyt siihen sopivan kaulakappaleenkin. Tuo kaulajuttu onkin tosi hyvä, kun lenkillä jos liikun reippaasti, hikeennyn kaulasta. Kun mulle laitetaan tuo villaloimi ja kaulakappale ja vielä joku toinen loimi päälle, niin voin mennä heti lenkin jälkeen ulos, eikä tarvi jäädä karsinaan kuivattelemaan. Tuo villa on tosi lämmin.

Viime talvena en ehtinyt tuota loimea pitääkään, kun ehti tulla jo kevät. Mutta tänä talvena sille on ollut käyttöä joka ajolenkin jälkeen.

Ja tämä toinen juttu onkin aika säteilevä! :D Sain uuden otsapannan, tällaisen oikein kimaltelevan. Tämä tuntuu vähän kummalliselta, kun on niin painava. Saas nähdä mihin tilaisuuteen sitten saan tämän otsalleni. Ei tätä varmasti kotiajelussa käytetä. Emäntä sanoi, että tässä on Swarovskin kristalleja, kuulostaa hienolta. :D


Viime viikonloppu oli mukana! Käytiin peräti kaksi kertaa Emännän kanssa ajelulla. Ensimmäisenä päivänä käytiin taas tuolla kauempana, paikassa jossa on paljon taloja vieri vieressä. Siellä oli yksi mies tekemässä lumitöitä ja pysähdyttiin siihen hetkeksi ja se mies rapsutteli mua. Sitten sieltä talosta tuli joku nainen kameran kanssa ja se otti minusta valokuvia! Sitten kun lähdettiin siitä, pysähdyttiin melko pian uudestaan lapsien luo ja nekin kävivät mua rapsuttamassa. Kotimatkalla Emäntä antoi mun päästellä laukkaa oikein sydämeni kyllyydestä. Oli hieno mennä lujaa, kun ei ollut liukastakaan. Emäntä ehti vilkaista nopeusmittarista, että rikoin jopa entisen nopeusennätykseni. Uusi ennätys on 29 km/h.
Seuraavana päivänä mä olin vähän väsynyt siitä edellisen päivän revittelystä ja ihmettelin kun Emäntä vei mua taas ajolenkille. Mutta mentiinkin sitten vain lyhyempi lenkki ja ihan rauhallisesti, otin vain muutaman lyhyen ravipätkän. Silläkin lenkillä sattui yksi hassu juttu. Tavattiin nainen joka ulkoilutti koiraa, ja se koira oli ihan hassu! Se ei uskaltanut tulla haistamaan mua läheltä, ja sieltä kauempaa se kai luuli, että minä olen koira! Se yritti kutsua mua leikkimään kanssaan! Se oli niin höpsö, ettei tajunnut että en voi sen kanssa leikkiä, kun mulla oli kärryt perässä. Enkä mä muutenkaan koirien leikkejä osaa.

3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Vooi, tämän olenkin nähnyt Ylivieskan mätsäreissä ja ihastuin ponin Isoon Egoon :D Rupeampas seurailemaan :)

Reeta kirjoitti...

:D Heippa vaan Emmi! Emäntä kertoi että me ollaan tulossa tänäkin vuonna Ylivieskaan, että tulepas rapsuttamaan mua siellä jos sinäkin tulet! :D

Emmi kirjoitti...

No kuvaamaan oon ainakin tulossa! :)