torstai 27. toukokuuta 2010

Sukulaisia

No nyt mä esittelen teille perhettäni. Sanoinhan viimeksi, että mulle on syntynyt taas uusi pikkuveli. Tässä se nyt sitten on!

Toi äiti on siis munkin äitini Natali. Aika hauskan värinen tuo uusi veikka. Saas nähdä muuttaako se vielä väriään. Ei siitä taida kuitenkaan tulla yhtä pilkullista kuin äitimme on.
Tässä on viime vuonna syntynyt veikka, sen nimi on Rituli. Se on väriltään tuollainen ruskea, eikä ole pilkkuja silläkään. Rituli kaipaisi kuulemma uutta rapsuttelijaa nyt kun äidillä on tuo uusi varsa.

Mutta näissä on pilkut! :D Tässä vasemmalla on siis meidän kaikkien sisarusten iskä Pickles. Ja sitten toi oikealla oleva on se kaksi vuotta sitten syntynyt pikkuveljeni Masa. Eiks ole aika hassua, että vaikka me ollaan kaikki sisarukset isän ja äidin varsoja, niin silti vain Masa näyttää siltä miltä meidän rotuisten kuulemma pitäisi näyttää?

Kuva: Anneli Aho

Nytkin on taas moni luullut, että minä olen rodultani shetlanninponi. Mutta enpäs olekaan, vaan knabstrup-poni! Uskokaa vaan, meitä voi olla tällaisia pilkuttomiakin. Emäntä joskus hassuttelee ja sanoo, että minä olen yksi iso pilkku koko poni! :D Meidän rotuisia voi olla ihan isoja heppojakin ja monen kokoisia poneja. Meidän kokoluokka on miniatyyri, eli ollaan kaikista pienimpiä.

Onhan mulla sitten vaikka miten paljon sellaisia sisaruksia, joilla on sama iskä mutta eri äidit. Niissäkin on sekä pilkullisia että pilkuttomia. Mutta niitä on niin monta, että en taida olla kaikista kuullutkaan vielä.
En mä kyllä noita täyssisaruksianikaan ole vielä itse tavannut, mutta Emäntä on kertonut niistä. Sen jälkeen kun muutin tänne Emännän omaksi poniksi, olen tavannut vain iskän kerran yhdessä näyttelyssä. Olisipa kyllä kiva tavata äitiäkin joskus! Vieläköhän se tuntisi minut?

2 kommenttia:

VEERA kirjoitti...

Villivarsassa luki (uusin, 6/10), että Reeta on shettis, sivulla 13, josta tän bongasinkin. "Aivan ihana on myös Reeta-shettiksen pitämä blogi."

Reeta kirjoitti...

Niin lukikin, siksipä minä tämän sukuselvityksen nyt teinkin. :D