tiistai 16. helmikuuta 2010

Lunta tulvillaan!

Lumiset terveiset täältä Kartanolta! :D

Lunta on tosiaan riittänyt. Toi kuva otettiin pellolla, Emäntä veti mut sinne perässään ja päästi sitten ihan vapaaksi. Mutta enhän mä jaksanut siellä paksussa hangessa mihinkään liikkua, paitsi Emännän tekemiä jälkiä pitkin. Kaivelin sitten vaan syötävää sieltä lumen alta.
Mutta sitten mä huomasin, kattokaas mitä!

Ettekö huomaa? Tuon kuvan voi klikata suuremmaksi, näettekös sitten?

Ai niin, näin tässä yhdellä lenkillä Turren ja sen toisenkin hepan. Se toinen heppa tais taas vähän pelästyä mua, mutta Turre ei pelästynyt. Vaikka mä tulin tooosi lujaa laukaten, Emäntä kyllä jarrutteli vähän ennen kuin tultiin niiden kohdalle. Mutta eipä jääty juttelemaan vaan jatkettiin matkaa. Mä seurasin niiden jälkiä, menin ihan turpa maassa. :)

Mutta tässä yks kerta, kun oltiin ajelemassa, kävikin hassusti. Mentiin aluksi sitä tietä, missä on aika lailla lunta. Emäntä käveli vaan kärryjen perässä, joten se ei ollu mulle ollenkaan raskasta. Mutta sitten kun päästiin sinne auratulle tielle ja Emäntä istui kärryyn, niin arvatkaas mitä! Kärryn toinen rengas olikin tyhjä! Me tehtiin käännös ja kahlattiin siellä lumessa takaisin kotiin. Se oli siis tosi kevyt lenkki mulle, ja niin mulla jäikin energiaa ja purin sitä sitten tarhassa.

Jos tuo upotettu video ei näy, niin tästä linkistä pääsee YouTubeen.

6 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Ihana poni tuo Reeta. Itellänikin on poni Doris. Sekin aina välillä pukittelee, mutta yleensä silloin kun itse olen selässä:D

Nelmi kirjoitti...

Onpas siellä lunta pikkuponille! Hauskasti on vielä energinen filmikin lopussa. Ainakin puolet flunssaolosta väheni kun katsoi sun menoa! Taidan tulla toistekin, niin söpöltä näytät :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Kutsutaanko Reetulia myös Mira-nimellä? Tuolla oli vain irc-galleriassa jollain tytöllä nämä samat kuvat ja ponin nimeksi on laitettu Mira.

irc nick: JennagrAu-

Reeta kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Kyllä minä olen ihan Reeta, enkä mikään Mira! Ne kuvat oli kopioitu ilman lupaa, mutta nyt ne on poistettu.

Anonyymi kirjoitti...

Reeta on Pohjoismaiden söpöin poni! Me isot ponipojat äänestettiin ja Reeta voitti.

t. komeet ponikundit

p.s. pusuja turvalle :)

Lankastia kirjoitti...

Kiitos vierailusta ja kommentoinnista!
Sulla on upeita lumikuvia täällä! Poni näyttää pääsevän umpihangessakin yllättävän ketterästi eteenpäin!