tiistai 24. marraskuuta 2009

Näkyillään!

Se lumi sitten taas meni. Vettä on vaan satanut ja niin pimeetä on. Nyt haluaisinkin muistuttaa kaikkia heijastimien tärkeydestä, jos liikkuu jossain kotipihaa kauempana. Emäntä on varustanut mut ja kärryt hyvin heijastimin. Nyt juuri sain uudet heijastimet jalkoihinkin. On mulla ennenkin jalkaheijastimet ollut, mutta ne on keltaiset. Nämä uudet on punareunaiset ja sopii kivasti mun valjaspehmusteiden väriin. Aisan päihinkin tuli ihan hiljattain uudet heijastimet, niissä on tuollaiset hepankuvat.


Mun kärryihin on laitettu yksi uusi vempele, se on matka- ja nopeusmittari! Minä en sitä vauhdissa näe, mutta Emäntä kertoi, että mun kävelyvauhti on 3-4 kilometriä tunnissa. Ja kertoi se mun huippunopeuden ravissa, mutta sitäpäs en heti kerrokaan! Arvatkaa! Se joka arvaa oikein, saa palkinnon! Tai jos moni arvaa oikein, niin sitten arvotaan. Arvauksia voi laittaa tuonne kommentteihin. Kertokaa sitten joku nimimerkkikin, niin tiedän seuraavalla kertaa sanoa, kuka voitti ja kysyn sitten osoitteen mihin palkinto lähetetään. Arvausaikaa on siihen saakka kunnes seuraavan kerran tänne taas kirjoittelen.

Niin ja sitä äänestysaikaa Villivarsan Vuoden hevonen -kisassa on vielä pari päivää, muistakaas sekin!

6 kommenttia:

Tiia & Bosse kirjoitti...

Ja kyytiläisten heijastimet myös! 8)
Harmittaa täälläkin tämä harmaus, etenkin ohjasajavaa kuskia kun rapa lentää syliin...
Hih, veikataan nyt sitten vaikka pyöreää kymppiä? Riippuen tietysti vähän onko se ravin vauhti mitattu pieneltä pyrähdykseltä vai pitemmältä hölkkäilyltä. n___n

Amonyyni kirjoitti...

12 kilsaa tunnissa (:

Heljä Kämäräinen kirjoitti...

Napakan näköiset heijastimet jaloissa. Ovatko omavalmisteet vai mistä saa noin pieniä?

Hienon näköinen poni varusteissaan, siisti ja asiallinen :-)

Reeta itte kirjoitti...

Kiitos Heljä! Joo Emäntä teki noi mun jalkaheijastimet ihan itse, just sen takia kun ei mun kokoa (ja väriä!) saa valmiina. Ja tuon rintaremmin heijastimenkin on Emäntä ommellut.
Heljä, unohdit arvata sitä mun ravinopeutta! Vielä ehtii!

aura kirjoitti...

Kun kymppi (jota olisin arvannut mistään mitään tietämättä) ja 12 on jo mennyt, otetaan välistä siis 11 kilsaa tunnissa.

Heljä Kämäräinen kirjoitti...

Ah, ravinopeus...13km/h. Hyväkuntoinen poni :-)