keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Voittajat!

No niin, ihan ensiksi. Arvauskisa ravinopeudestani on päättynyt. Oikea vastaus olisi ollut 14 km tunnissa! Sitä ei kukaan arvannut. Mutta koska olen hyvällä joulunodotusmielellä, päätin kuitenkin palkita peräti kaksi lähimmäs arvannutta. Eli Heljä vastasi melkein oikein, useimmiten olenkin mennyt tuota 13 km/tunnissa, kun vain kerran on mittari käväissyt neljässätoista. Heljälle siis menee ykköspalkinto. Ja toiseksi lähimmäs arvasi Amonyyni. Laittakaapas nimi- ja osoitetietonne Emännän sähköpostiin, niin laitetaan teille palkinnot tulemaan!

Hypätkääpä tekin kärryilleni, edes virtuaalisesti! Tässä en ihan huippuvauhtiani mene, mutta ravia kuitenkin. ;)


Viime lauantaina mulla olikin jänskä päivä. Emäntä laittoi mulle joulukoristeen kaulaan ja laukut selkään eikä yhtään kertonut minne oltiin menossa! Mua jännitti kun arvelin, että jotain erikoista on tulossa. Kun mulle laitettiin oikein kimalletta harjaankin! Niin me käveltiin sitten vaikka miten pitkä matka ja tultiin tällaiseen paikkaan.

Ne oli kuulemma joulumarkkinat ja siellä kävi moni ihminen mua rapsuttelemassa. Käytiin vähän tutustumassa myynnissä oleviin juttuihinkin, mutta nämä eivät ainakaan olleet syötäviä. Onneksi Emäntä oli varannut mulle vähän evästä noihin laukkuihin...

Sitten me käveltiin sieltä takaisin kotiin, mutta matkalla poikettiin yhdessä paikassa. Haistoin että siellä ihan varmasti oli heppoja jossain, mutta en vaan nähnyt niitä yhtään. Kummallista... Mutta siis mukava seikkailupäivä mulla oli!

4 kommenttia:

Heljä Kämäräinen kirjoitti...

Voi jee :-D Kiitti! Hyvä video ajosta, sain intoa kaivaa omatkin kärryt useammin esille. Meillä jää yleensä liikkuminen ihan kävelylenkkilinjalle jotta saa useamman hepan kerralla mukaan, pitäisi kärrytellä enemmän, vaikka voisinhan siihenkin opettaa muut mukaan ;-)

Tiia & Bosse-poni kirjoitti...

Päätön ajoponi :D:D
Meni mun arvaus vähän alakanttiin, mietin että Reeta on niin pieni että se menee Dompin hölkkäilyvauhtia, mutta iso tyttöhän se jo on, pienempien standardishettisten kokonen!

Kiva video+kuvia taas. Jos saisin mäkin intoa raahata kameran tallille ja filmailla vähän lisää meidän touhuja Bossen kanssa...

Anonyymi kirjoitti...

Hih, suloinen poni<3 Juokseeko se todella pää noin alhaalla kärryjä vedettäessä? Opetan juuri 2-vuotiasta shettistammaa ohjasajoon, vielä ei olla kärryjä perään laitettu mutta tarkoitus nyt talvella laittaa reki perään. Päästään sitten poniajelulle;)

Reeta kirjoitti...

Hih, mä menin pää noin alhaalla, koska mä olen utelias... Tuossa tiellä oli mennyt heppoja, mä nuuskuttelin niiden jälkiä tarkasti siinä mennessäni! Yleensäkin mä tykkään kyllä enempi tutkia maata kuin maisemia. :D