keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Talvi tuli

Hee! Nyt on lumi maassa! Tässä yksi yö oli satanut oikein kunnolla ja kun aamulla menin ulos, ihan häikäisi kun oli niin valkoista! Kiva oli juoksennella tarhassa ja vähän pöllyttää lunta.Mä oon saanut uuden pallon taas! Se on yhtä iso kuin oli se entinen vaaleanpunainen, mutta tämä on väriltään sininen. Se entinen vaaleanpunainen on vähän vuotanut, eikä se enää pyöri niin hyvin. Ja se pienempi keltainen taas, se on jotenkin raskaampi eikä se liioin pyöri niin kevyesti. Tämä uusi on hyvä!


Emäntä toi myös uusia karkkeja, ne on isompia kuin entiset. Ja arvatkaas miten hassusti mulle kävi ekan karkin kanssa? Pyörittelin sitä suussani ja rouskuttelin, niin multa lähti hammas! Sylkäisin sen pois suustani ruokakuppiini niin että kolahti. Mutta karkki oli hyvää! Eikä se hampaan lähtö mitään haitannut, se on ihan normaalia että ne maitohampaat vaihtuu ja tilalle kasvaa sitten uudet hampaat jotka pysyy koko ikäni.

Muistattekos kun kerroin, että mulle oli jäänyt ne loimet pieneksi? Ja Emäntä meinas vaan, että mä oon mahaani kasvattanut. Mutta nytpä on todistettu, että ei se ihan vaan niin ollut, vaan mä oon kasvanut ihan oikeesti! Emäntä mittasi eikä meinannut uskoa silmiään, kun huomasi että oon kasvanut kolme senttiä edellisestä mittauksesta! Mun korkeus on siis nyt 90 senttiä. Olen siis iso pieni poni! :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ah, niin nautinnolla saan seurata blogiasi, on aina kiva kuulla kuulumisia. Löysin blogisi joskus vuosi sitten ja olen seurannut mielenkiinnolla tapahtumia.

T: Mälkönen vuohifoorumilta.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihqu pallo! Meidän omistaja sanoo, ettei me saada omaa palloa, koska katkotaan koipemme tarhassa sen kanssa. Vähän harmittaa.

t. isot ponipojat