perjantai 4. heinäkuuta 2008

Kesäkarvaan

Kesä on jo vaikka miten pitkällä, mutta multa ei vaan meinaa talvikarva irrota. Emäntä päättikin sitten, että nyt lähtee. Se laittoi mut siihen paikalle jossa mua yleensä pestään, mutta alkoikin ajella mun karvoja sellaisella pienellä surraavalla leikkurilla. Mua ei pelottanut yhtään, vaikka se leikkuri välillä vähän temppuilikin ja sitten Emäntä haki siihen johdon ja se johto välillä kutitti mun selkää ja turpaa. Emäntä kuiski mulle, että sillä samalla leikkurilla leikataan Isännän hiuksetkin. Mutta sitä ei kerrottu Isännälle! ;)
Aika kauan siinä meni, mutta aika kasa multa lähti karvojakin. Ihan rauhassa jaksoin odotella, kun Emäntä lupas että saan sitten palkinnon. Arvakkaas vaan mikä se palkinto sitten oli?! Tämä:

Emäntä laittoi mut koiran tarhaan! Siellä kasvaa ihan hirmusti ruokaa ja mä sain syödä siellä jonkin aikaa. Mila-koira kävi välillä kattomassa mua aidan toiselta puolelta ja se oli vähän ihmeissään, että mitä mä teen sen tarhassa. No eipä se Mila itse sitä ruohoa syö, joten ei pitäis olla valittamista.

Tänään Emännällä oli taas vieraita, sen sisko kahden poikansa kanssa kävi mua rapsuttamassa. Ne tuli mun laitumelle kattomaan ja se oli ihan kivaa, kun mä sain olla vapaana eikä mun tarvinnut pönöttää niiden vieressä narun päässä. Kävin vaan välillä aina moikkaamassa ja muutamat rapsutukset ottamassa ja sitten menin taas syömään.

1 kommentti:

Barbri kirjoitti...

Mammalla on jotain sulle blogissaan.