maanantai 2. kesäkuuta 2008

Kesä kesä kesä!

Kyllä on hienoa kun nyt on kesä! Ja syötävää vaikka miten paljon! Mä olen päässyt jo vähän ihan laitumellekin, sen lisäksi että saan syödä aina silloin tällöin ruohoa pihassakin. Mulla ei täällä kodissa oo ennen sähköaitaa ollutkaan, mutta entisessä oli. Oon mä jo muutamat sätkyt aidasta ottanut, mutta ei se onneksi kovin pahalta tunnu, pikkasen vaan hätkäyttää.

Mutta vuohia tuo aita ei pitele yhtään, ne vaan menee tuolta lankojen välistä niin että sujahtaa. Ne on niin nopeitakin että eivät ehdi saada sätkyjä.

Me saatiin vuohien kanssa uusi tarhanaapurikin. Tai eihän se nyt muuten uusi oo, mutta Isäntä rakensi uuden tarhan Mila-koiralle ja se on nyt ihan meidän tarhan vieressä. Mila laitetaan tuohon tarhaan aina kun Emäntä ja Isäntä lähtevät jonnekin.

Olikin muuten aika hassua kun mä olin laitumella ja Mila tuli sinne juoksentelemaan, siitä mahtoi olla kummallista kun yleensä se on vaan juossut mun kanssa kilpaa niin että on ollu aita välissä.

Viime viikolla mulla oli yks aika erikoinen päivä. Emännän kummityttö tuli kattomaan mua ja ne touhus koko päivän mun kanssa. Sain mä toki välillä vähän olla omissa oloissanikin. Isoin juttu oli se, että mut pestiin! On mua pesty ennenkin, viime kesänä, mutta tämä oli tälle kesää eka kerta. Ja kyllä mua vähän hermostutti jo lopuksi, kun se vaan kesti se homma. Emäntä sanoi, että se kestäminen johtui uudesta shampoosta, sen piti antaa vaikuttaa pidempään kuin sen viime kesänä käytetyn. No minä en niin niistä shampoista perusta...
Tässä kuvassa mua jo kuivataan.

Arvatkaapa vaan mitä tein heti kun pääsin tarhaan takaisin? No piehtaroin tietysti ja moneen kertaan. Mun märkä turkki jotenkin kutisi ja sitä helpotti kun sain vähän hinkata selkääni maata vasten. Mutta Emäntä ja se tyttö vain nauroivat mulle.
No sitten kun mä olin kuiva, ne harjasivat mua taas ja sain syödä taas pihassa vähän ruohoa.


Emäntä kertoi, että mulle on eilen taas syntynyt uusi siskopuoli! Emäntä oli käyny tänään sitä jo kattomassakin ja oli valokuvannut mun iskääkin samalla. Eiks oo vaan aika komea kaveri tuo mun isukki? Eipä tarvi kauaa miettiä, keneltä mä tuon lentotaitoni oon periny... ;)


Emäntä käski mua vielä kertomaan tähän lopuksi yhden jutun, jota mun ei kyllä tekis mieli kertoa... Se on sellainen, että kun me käytiin lenkillä siellä yhden heppatallin luona ja siellä oli yks iso oripoika tarhassa ja se hirnui mulle kovasti. Niin mulla tuli pissat... Että semmosta. Se kai sitten tarkottaa että musta on tullut iso tyttö, vaikka oikeestihan musta ei kai koskaan tuu isoa...

1 kommentti:

Tätiratsastaja kirjoitti...

Moi!
Vai kävitte issikkavaelluksella? Olette ajelleet sitten ihan tästä meidän nurkalta ohi, tietä numeroa 23 jos menitte. Mitäs tykkäsit töltistä? Mikä oli muuten tallin nimi? Kuivalanniemi?