tiistai 4. joulukuuta 2007

Temppuilua

Nyt onkin jo joulukuu ja Emäntä laittoi talliinkin jouluvalot. Vaikka en mä niitä paljoa ehdi nähdä, kun oon ulkona päivät ja illalla kun meen nukkumaan, emäntä sammuttaa sen valon iltaruuan jälkeen.

Näin arkipäivisin on niin pimeetä, että Emäntä ei mun kanssa lenkkeile iltaisin. Mutta se keksi meille tekemistä tuossa pihassa, siinä se mua pyörittelee pihavalojen alueella. Ihme pyörittelyä onkin. Eilen ja tänään mun on pitäny taas harjoitella renkaaseen astumista. Emäntä sanoo aina "astu" enkä mä ymmärrä mitä se tarkoittaa. Samalla se nostaa mun etujalat sellaisen autonrenkaan sisään. Sitten kun mun jalat on siellä sisällä, se kehuu mua kauheesti ja tänään sain jopa pari porkkananpalaakin. Mä en oikeen tajua mikä siinä seisomisessa on niin hienoa... Mutta jos kerta Emäntä tykkää siitä, niin kyllä mä voin siinä seisoakin. Hetken seisomisen jälkeen mä saan tulla siitä aina pois ja sitten me tehdään pieni kävelykerros ja sitten taas takas siihen renkaalle. Niillä kävelylenkeillä me välillä vähän juostaakin, jos mä oon sillä tuulella. Eilen ja tänään olin, eilen spurtattiin tielläkin pieni pätkä mutta Emäntä sanoi, että eipäs mennä kauemmaksi kun ei tullu kunnon heijastimia mukaan.
Täs on yks kuva joka otettiin pari viikkoa sitten kun me kokeiltiin tota renkaaseen astumista ihan ekaa kertaa. Siinä näkyy toi mun koirakaverikin, mutta kerron siitä joskus myöhemmin lisää.

2 kommenttia:

Tätiratsastaja Barbro kirjoitti...

MOI! Piti ihan tulla tänne Reetan luo jäähylle, kun tuolla minun heppablogissa alkoi kipunat sinkoilemaan. On se nyt aikoihin eletty, kun issikkatäti menee suokilla istuntatunnille... hih...
kaikesta ne jaksaa intoilla... liekkö sitten todella niin, että issikka- ja suokki-ihmiset ovat sodassa keskenään. Mie olen vain heppaihminen ja pikkuponikuume nousee aina kun käyn näillä sivulla.. oi miekin tahon tuollaisen pienen ja ihanan...

Unciatim kirjoitti...

Hei!

Käytkö vilkaisemassa kakkosblogistani uusimman kirjoituksen? Kiitos! www.unciatim.vuodatus.net