sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Kurpitsakuvia

Milla:
Voi onpas siitä kulunut kauan aikaa, kun Emäntä viimeksi on kirjoittanut tänne meidän juttuja. Kesä meni humps vaan! Oli meillä ainakin tarpeeksi lämmin kesä! Me päästiin laiduntamaan aina osaksi päivää kuten edellisenäkin kesänä, mutta yöt vietettiin aina tarhassa. Mutta tarhaan tulikin laajennusta ja nyt meillä on siellä tilaa melkein kaksinkertaisesti entiseen verrattuna. Ja siellä on myös kukkula! Sinne päälle kun kiipeän niin tunnen itseni isoksi ja mahtavaksi ja näen kauas!

Syksyn tultua laiduntaminen on loppunut ja vuohetkaan eivät enää mielellään mene laitumelleen vaikka pääsisivät sinne, toisin kuin me. Ja vuohet on yönsä karsinassa ja luukku sinne on kiinni. Mekin ollaan aina silloin tällöin yötä karsinassa, silloin jos sataa tai on kova tuuli. Mutta jos on hyvä sää, ollaan ulkona yötäkin ja nukutaan katoksessa.

Mutta puhutaanpas sitten näistä kurpitsoista. Tiedättekin varmaan, että meidän kakka on tosi hyvää kasvualustaa monille kasveille. Nyt kun oli niin lämmin kesä, Emännän kurpitsat kasvoivat ihan hurjan suuriksi. Ja niin minä pääsin poseeraamaan tämän suurimman kurpitsan kanssa, olipas hienoa! Ei minun oikeasti tarvinnut tuota kärryä kuitenkaan vetää, vaan seisoa vain kauniisti paikallani kuvauksen ajan.
Kuvat otti Tuulia Nelimarkka.
Kuva: Valokuvaus Tuulia N.

Kuva: Valokuvaus Tuulia N.

Kuva: Valokuvaus Tuulia N.
Kuva: Valokuvaus Tuulia N.
Tanya:

Meille kuuluu tosiaan ihan hyvää, vaikkei olla hetkeen täällä päästy ääneen. Ollaan oltu ihan terveinä nyt, ihan alkukesästä meillä tosin oli kuumetta mutta se meni sitten ohi muutamassa päivässä. Sen jälkeen on voitu hyvin ja paksusti. :D
Kesällä ei käyty yhtään missään, ei siis ainoatakaan mätsäriä eikä kisaa koko kesänä! Siksi tuntui että eipä meillä olisi ollut paljoa kerrottavaakaan.
Mutta nyt kun tuli syksy ja säät viileni, ollaan taas vähän ajeltu kärryilläkin. Käytiinpä kerran ihan vieraissa maisemissakin kärryttelemässä, se oli mukavaa.

Minun ei onneksi tarvinnut näissä kurpitsakuvissa poseerata tuon kärryn kanssa, vaan minut haettiin mukaan vasta sitten kun kärryt oli otettu pois Millalta ja saatiin vaan seisoskella niiden vierellä ja syödä heiniä kärrystä.
Kuva: Valokuvaus Tuulia N.

Kuva: Valokuvaus Tuulia N.

Kuva: Valokuvaus Tuulia N.

Kuva: Valokuvaus Tuulia N.


P.s. Muistattehan että meitä voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Ihania kuvia! <3

Laura kirjoitti...

Kiva kun päivitit ja mukavaa alkavaa talvea!