Milla

Hei kaikki! Minä olen Milla, viralliselta nimeltäni Katveikon Chamomilla. Olen musta minishettistamma. Synnyin Katveikon tilalla 10.6.2012.

Emäni nimi on Sandbackas Cholena ja isäni oli  Lloegr Goblin. Lähisukulaisia minulla ei kovin paljoa ole, koska olen äitini ainut varsa tähän mennessä ja isäni ehti lyhyen elämänsä aikana saamaan minun lisäkseni vain 4 muuta varsaa.
Vaikka emäni on väriltään voikko ja isäni oli punaruunikko, tuli minun värikseni musta. Mutta tämän mustan värini ansiosta minusta tulikin sitten Emännän poni. Otsallani on hiukan valkoista karvaa ja Emäntä sanoo että se tekee minusta persoonallisen näköisen.
Rodultani olen siis shetlanninponi, mutta koska olen vain 83 cm korkea, olen minishetlanninponi.

Ehdin asua muutamassa kodissa ennen tänne Kartanolle tuloani. Tulin tänne kevättalvella 2017 Tanyan kaveriksi kun se oli jäänyt yksin Reetan kuoltua. Meistä tuli nopeasti kavereita ja totuin hyvin nopeasti vuohiinkin.

Edellisessä kodissani oli lapsia ja siellä minä opiskelin ratsun hommiakin. Täällä kodissa minulla on ratsastettu vain muutaman kerran kun on käynyt jotain lapsivieraita.
Kärryjen vetämistäkin olin opiskellut ja siinä olen kuulemma oikein hyvä ja jaksan vetää Emäntääkin vaikka olenkin näin pikkuinen.
Agilityopinnot aloitin tänne tultuani ja siinä olenkin oikein näppärä. Olen rohkea ja ketterä ja olenkin kisannut jo useamman kerran.

Aiemmin olen käynyt rotunäyttelyissäkin ja pärjännyt niissä kivasti. Täällä nykyisessä kodissani asuessa olen käynyt match show -näyttelyissä ja saanut parista näyttelystä hienoja pokaaleitakin.

Luonteeltani olen kiltti, herkkä ja leikkisä.
Kuva: Valokuvaus Tuulia N.


Ei kommentteja: