torstai 8. helmikuuta 2018

Pakkasen pauketta


Milla:
Nyt onkin ollut oikein kunnon talvea, lunta ja pakkasta. Ihan sellaista jota varten meidän paksu turkki on suunniteltu!
 
Oikeastaan tuo pakkanen on ihan mukavaa, koska silloin saadaan enempi heinääkin ja lämmintä makuvettä monta kertaa päivässä. Tosin se on vähän hassua kun sitten juomisen jälkeen partakarvat jäätyy heti.


Parina päivänä paistoi aurinkokin hienosti, ihan kuin olisi jo kevättä ilmassa! Vähän me on karvanlähtöäkin jo aloiteltu, mutta kesäkarvaan on vielä tosi pitkästi matkaa.


Tanya:
Eipä haittaa meitä pakkaset! Emäntää tuntuu haittaavan paljon enemmän kuin meitä. Vaikka on meilläkin yksi ongelma. Kovalla pakkasella lumi jotenkin tarttuu meidän kavioihin niin että välillä tulee kamalat möykyt joiden päällä on vähän vaikea seistäkin. Emäntä on niitä yrittänyt naputtaa pois, mutta aina ne vaan tulee uudestaan. No onneksi sitten kun sää taas vähän lauhtuu, ne möykyt lähtee pois.
Lumi varsinkin on minusta tosi mukava juttu. Tykkään pyöriskellä lumessa aina välillä, varsinkin silloin jos selässä on ollut loimi ja pääsen siitä vihdoin eroon. Kun tuuli ja myrskysi, silloin Emäntä laittoi meille loimet niskaan. Mutta en oikein tykkää, ne tosiaan kutittaa ja sitten onkin tosi ihana piehtaroida kun pääsee siitä loimesta eroon.
Meillä on ollut tarhassa oksia joita on järsitty ajankuluksi. Pakkasilla onkin muuten ollut vähän tylsää, kun vuohetkin on vaan sisällä ja niiden luukku kiinni.


Aurinko pilkisti parina pakkaspäivänä, ja minä tykkään torkkua auringossa tarhakatoksen takana.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi juku mitä turpakuvia! :D

IG: @shellaista