lauantai 21. lokakuuta 2017

Syksyä

Tanya:
Eipä ollakaan hetkeen oltu äänessä. Syksy on tullut tänne Kartanollekin. Aluksi oli oikein kaunistakin hetken aikaa. Silloin Emäntä heitti meille tarhaan ison pallon! Vähän siihen tutustuttiin mutta ei me siitä kovin innostuttu. Mutta arvatkaas ketkä innostui!?
No kävin minäkin sitä vähän haistelemassa.

Ja Milla testasi vähän painiakin sen kanssa.


Kävin tässä taas hammaslääkärissäkin. Minulla on kolo hampaassa ja pitää sen takia aika usein käydä. Nytkin mentiin yhdessä Millan kanssa sinne hoitohuoneeseen vaikka vain minua hoidettiin. Sain taas piikin joka väsytti kovasti ja sitten hampaita huuhdeltiin ja laitettiin uusi paikka. Kesällä laitettu oli ehtinyt jo lähteä pois.
Hetken sain levätä karsinassa mutta sitten jo pian lähdettiin kotimatkalle.

Milla:
Silloin kun oli vielä kaunista ilmaa eikä satanut, oli tarha mukavassa kunnossa ja voitiin juoksennellakin ilman että tarvitsi varoa liukastumista.


Mutta sitten alkoi syyssateet ja tarha muuttui kuraiseksi ja meillä on pidetty loimia selässä. Minä osaan kyllä pitää loimeni puhtaana, piehtaroin vasta illalla kun pääsen karsinaan. Mutta katsokaas mikä sottapytty Tanya on!
Nyt kun on satanut, ollaan oltukin öitä tallissa. Se on vaihteeksi ihan mukavaa taas. Meidän kavioita on pesty pois kurasta ja nyt ollaan saatu öiksi myös  jotain kummallista puuroa. Aamuun mennessä olen kyllä syönyt kuppini tyhjäksi. Se on kuulemma hiekanpoistokuuri, syksyyn liittyviä juttuja kai.

Ei kommentteja: