torstai 20. heinäkuuta 2017

Agilitytreenit

Milla:
Käytiin tässä yksi päivä Emännän kanssa agilitytreeneissä. Se oli ihan outo paikka, mutta ei sinne kovin pitkää matkaa ollut. Muita poneja tai hevosia siellä ei ollut, vaan saatiin ihan rauhassa treenata.
Minä pääsin ensiksi vuoroon ja vetäisin heti radan läpi kuten tuosta videolta näkyy. Emäntä testasi taas jotain kamerajuttua niin että kamera oli sen olkapäällä. No heiluihan se sitten kun juostiin, mutta mahdun sentään kuvaan kuitenkin. :)

Linkki videoon: https://youtu.be/8nyv5jT4FaM

Tanya:
No olipas joo treenit. Ihan outo paikka ja kummallisia esteitä ja suoraan vaan Emäntä vei niitä suorittamaan. Sanoi että se oli vähän kuin kisaharjoitus, ei niihin mennessäkään koskaan tiedä jos on jotain ihan uusia ja outoja esteitä, ne on vaan mentävä. No meninhän minä, vaikka hiukan olikin vaikea pysyä nahoissani kun niin innostuin.
Nuo esteet ei muuten olleet edes oikeasti poniagilityesteitä, vaan jotain isoille hevosille tarkoitettua trail-rataa jota voivat mennä ratsastaja selässään. Mutta ihan sopivia ne oli kyllä meillekin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei apua, käytät täysin samoja kehusanoja samoilla äänenpainoilla kun minä kissoilleni, ja nykyään tauon jälkeen myös hevosille! Luulin, että olen ainut joka tekee noin kun olen naureskelua saannut siitä kuulla :D

Hienosti meni, hyvä. ;)

- Minja

Ponitäti kirjoitti...

:D Joo mietin pitkään että korvaanko videon äänet jollain musiikilla mutta jätin omat höpötykset sitten kuitenkin tuohon. :D

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva lukea ruokapostaus siitä mitä sinun ponit syö, ja kuinka paljon, kun ovat niin pieniä.

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos vinkistä!