tiistai 15. marraskuuta 2016

Agilitykurssi

Tanya:
Me käytiin pitämässä Emännän kanssa agilitykurssi! Ihan ensimmäinen minulle ikinä. Kuulemma Reeta on joskus käynyt mutta se oli jo ennen kuin minä asuin täällä, eli siitä on tosi pitkä aika.

Mutta aloitanpa ihan aamusta. Silloinkin tapahtui jotain ihan uutta. Emäntä pesi mun häntäni lämpimässä vesisangossa. Eipä siinä mitään, onhan sitä ennenkin pesty. Mutta tällä kertaa se kuivattiinkin! Sellainen vehje joka piti ääntä ja puhalsi lämmintä ilmaa. Nopeastihan se häntäni sitten kuivuikin ja sen jälkeen se letitettiin matkaa varten. Eikä otettu perilläkään pois lettiä niin oli sitten paluumatkankin kunnossa.

Se paikka mihin mentiin, olikin tuttu jo kesältä. Sama paikka siis jossa käytiin Mini Match Show:ssa. Mutta kaikki näytti erilaiselta kun oli lunta maassa. Ihan ensiksi päästiin käymään pyöröaitauksessa. Oltiin niin ajoissa paikalla että siellä ei vielä ollut muita. Verryteltiin siinä sitten vähän lihaksiamme ihan vapaana juosten. Se olikin todella hauskaa!
Menomatkalla oli taas mukaan tullut Emilia ja yhdessä Emännän kanssa sitten meitä taluttelivat. Verryttelyn jälkeen mentiin hetkeksi aikaa takaisin traileriin ja sieltä katseltiin kun pihaan alkoi kerääntyä ihmisiä ja poneja. Sitten kun Emäntä oli siinä jonkin aikaa jutellut, meidät otettiin trailerista ja laitettiin suitset ja otettiin kuljetusloimet pois.

Minä pääsinkin heti ensimmäisenä näyttämään taitojani. Kaikki muut ponit ja ihmiset odottivat ensiksi kentän ulkopuolella ja katsoivat miten hienosti osasin. Olipa upeaa kun sain näyttää!
Kuva: Maria Mäntykoski
Sen jälkeen Reetakin näytti, se meni vähän vauhdikkaammin kuin minä.
Kuva: Maria Mäntykoski
Ja sitten alkoikin yhteiset treenit. Kaikki ponit tulivat kentälle ja harjoittelivat esteitä. Mekin päästiin Reetan kanssa harjoitteluponeiksi ja mentiin monen ihmisen kanssa rataa.
Kuva: Maria Mäntykoski
Minulla oli kyllä tosi hieno olo kun sain tuntea itseni niin taitavaksi. Toiset kun arkailivat joitakin esteitä, mutta minä sain näyttää miten osaan jo.
Kuva: Maria Mäntykoski

Kuva: Maria Mäntykoski

Kuva: Maria Mäntykoski
Siellä oli meidän lisäksi yhteensä 7 muuta ponia, jotkut niistä oli vähän isompiakin. Mutta kaikki tuntuivat hyvin oppivan.
Kuva: Maria Mäntykoski
Se oli oikein mukava päivä. Emäntä sanoikin että voitaisiin mennä sinne joskus vielä uudelleenkin.

Ei kommentteja: