maanantai 24. lokakuuta 2016

Hammaslääkärissä

Reeta:
Käytiin sitten taas siellä klinikalla, jossa käytiin viime talvena kun Tanya oli sairaana. Nyt ei onneksi oltu kumpikaan sairaana, mutta meidän hampaat piti taas raspata ja sitten meiltä otettiin myös kuvat massuista.
Matkalla kuultiin trailerista että pysähdyttiin kerran ja sitten perille päästyämme huomattiinkin että meidän mukaan oli tullut Emilia joka sitten Emännän apuna meitä siellä kuljetteli.
Ihan ensiksi päästiin taas sinne karsinaan hetkeksi odottelemaan. Siellä on erikoista kuiviketta, sitä voi vähän maistellakin.
Kuva: Emilia Rantanen
Tanya lähti ensiksi sinne kuvaukseen ja minun massuani kuunneltiin ensiksi ja sitten minäkin lähdin kuvattavaksi. Mutta sitä ennen minulle laitettiin taas inhottava piikki kaulalle ja alkoi väsyttää vähän.
Mutta ei kai tarpeeksi, koska kuvauksen jälkeen käväisin karsinassa mutta silti olin vielä ihan virkeänä ja ennen hampaiden katsomista minulle laitettiin vielä toinenkin piikki. Sitten olikin ihan tosi tosi väsy!
Kuva: Emilia Rantanen
Minulle laitettiin taas se kauhea suunavaaja ja hampaitani raspattiin mutta en jaksanut yhtikäs yhtään vastustella.
Kuva: Emilia Rantanen
Ja koska minulla on vähän hassu purenta niin lopuksi katsottiin ja vähän viilattiin vielä etuhampaitanikin.
Kuva: Emilia Rantanen
Olin niin tosi väsynyt että tuskin jaksoin kävellä takaisin karsinaan sen jälkeen.
Kuva: Emilia Rantanen
Mutta sain levätä siellä niin kauan että virkistyin ja vasta sitten lähdettiin kotimatkalle.

Tanya:
Voi tiedättekös, minä olen niin ylpeä tuosta klinikkareissusta! Reetahan kertoi että sille laitettiin piikkiä mutta minullepa ei! Osaan olla niin rauhallisesti ilmankin. Kävin tosiaan ensiksi massukuvassa jossa näkyi että minulla on hiukan hiekkaa ja niinpä saadaan taas uusi psylliumkuuri. Reetallakin oli ihan sama juttu. Tässä me mennään sinne kuvaushuoneeseen, sinne ei Emilia päässyt kameran kanssa valitettavasti mukaan. Emännälle puettiin ihan hassu kaapu päälle ja minun selkääni ripustettiin joku juttu. Mutta se oli nopea homma se kuvaus eikä se satu yhtään. Ja olenhan minä ennenkin kuvauksissa käynyt.
Kuva: Emilia Rantanen
Mutta sen jälkeen minä meninkin hampaiden raspaukseen. Minulla oli hiukan piikkejä ja ne hiottiin pois. Emäntä minua kovin kehui kun osasin olla kauniisti.
Minusta oli ihan kummallista sitten kun odoteltiin jonkin aikaa karsinassa ja Reeta oli ihan väsyksissä. Se vain seisoi paikallaan kauan aikaa. Mutta lopulta kun se piristyi niin Emäntä ja Emilia tulivat hakemaan meitä ja niin matkustettiin takaisin kotiin. Loppupäivä oltiinkin karsinoissa, Emäntä sanoi että sitten kun Reetalla tulee kakka niin päästään tarhaan ja niinhän me sitten päästiinkin.

Me saatiin taas uudet riimut!

Tällä kertaa ne on mustat nahkariimut. Vähän tylsän väriset siis. Ne on kuulemma oikeasti varsariimut mutta minulle ainakin oikein sopiva.
Reetan oma näyttäisi olevan hiukan liian suuri vaikka sille oli tehty lisäreikiäkin.
Mutta ei näitäkään meillä jätetty päähän, vain kuvauksen ajan pidettiin. Saas nähdä koska sitten käytetään seuraavan kerran.

2 kommenttia:

Maju kirjoitti...

Voitko tehdä riimujen ja loimien esittelyn kun teillä näyttää olevan niitä niin paljon? Ihanat ponit ❤

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Riimuja ei tosiaan ollakaan koskaan esitelty. Loimia joskus esiteltiin mutta siitäkin on jo aikaa. Palaamme asiaan! :D