torstai 11. joulukuuta 2014

Pomputtelua

Käytiin tässä pitkästä aikaa maneesilla. Mutta oli ihan uusi paikka, ei ole siellä käyty koskaan ennen. Siellä saatiin juosta valtoimenaan ja matkalle tulleista esteistä sitten pompittiin yli.
Aluksi ne esteet oli vaan ihan maassa.
Kuva: Kaisu Västinsalo

Sitten niitä vähän korotettiin.
Kuva: Kaisu Västinsalo

Ja aina vaan korotettiin!
Kuva: Kaisu Västinsalo

Sitten lopuksi Tanyalla tuli jo väsy ja se jäi odottamaan, kun minä pomppasin vielä pari kertaa. Olipas se! Tässä video jonka Annika meistä kuvasi.
Lopuksi vähän poseerattiinkin.
Kuva: Annika Haarajärvi
Saatiin sitten paksut kuivatusloimet päällemme ja trailerissa vielä palautusjuomaksi pellavavettä.
Kotiin tultuamme nuo kuivatusloimet vaihdettiin näihin punaisiin fleecevuoriloimiin. Näitä ei olekaan käytetty pitkään aikaan.

Tanya:
Juu olipa kiva käydä pomputtelemassa. Vaikka minä en ole ihan yhtä etevä siinä asiassa kuin Reeta, niin kivaa se on silti. Varsinkin kun saadaan mennä yhdessä Reetan kanssa ja vähän niin kuin spurttailla kilpaa siinä samalla.

Muuten tässä kotona ei nyt oikein voikaan spurttailla. Tarha on välillä jäässä ja koppurainen tai liukas ja sitten taas välillä ihan kurainen.
Oi että minä kaipaan jo niin lunta. Oli niin hienoa silloin kun lunta oli pari päivää. Silloin käytiinkin vähän agilitykentän puolella purkamassa energiaa.

Niin joo, kävin minä pitkästä aikaa kärryjäkin vetämässä. Se oli tuota pomputtelua edeltävä päivä. Mukavaa puuhaa sekin pitkästä aikaa. Viimeksihän vedin kärryjä siellä valmennuksessa ja sen jälkeen olen täällä kotona ollut vain Reetan peräponina.

Noista meidän siellä joulukulkueessa käyttämistämme kulkuskoristeista tuli vähän kyselyjä. Tässä niistä toinen ihan lähikuvassa.

Ei kommentteja: