maanantai 10. marraskuuta 2014

Lits ja läts!

No nyt on ollut niin syksyistä säätä, että ei ole ollut hetkeen mitään kerrottavaa.
Muutenhan me ulkoillaan edelleen yötäpäivää, kun päästään katokseen suojaan. Mutta kun oli oikein sateista, oltiin yksi yö tallissakin. Mutta Tanyaa alkoi heti yskittää ja siksi me ollaankin enempi ulkona.
Välillä meillä on ollut sadeloimet päällä.

Mutta ei meidän paksuksi kasvanut talvikarva kastu läpi, vaikka oltaisiin ilman loimeakin. Ja tosiaan mennään tuonne katoksen suojaan sitten kun siltä tuntuu.
Meinasi tässä välillä jo talvikin tulla, oli pakkasta ja luntakin.


Mutta sitten taas satoi vettä ja lumi suli pois. Ei ole juuri lenkkeiltykään nyt. Paitsi tässä jo jokin aika sitten, yhtenä sadepäivänä tuli Emännän kummityttö minulla ajamaan. Mentiin vain lyhyt lenkki ja melkein koko matka käyntiä. Tanya tuli perässä ja sillä oli sadeloimi päällä. Tytöllä ja Emännälläkin oli sadetakit. Mutta voitteko uskoa, minulla ei ollut! Kuulin kun Emäntä puhui, että tarvittaisiin ajoloimi, mutta sellaista meillä ei vielä ole.

Tanya:
Minäkään en oikein tykkää näistä keleistä. Tarhassa on niin liukasta, ettei siellä voi ollenkaan juoksennella.
Se yksi tosi kaunis pakkaspäivä oli ihana! Silloin otettiin aurinkoa aamusta lähtien ja vain nautittiin. :)
 
Me saatiin upea yllätys! Saatiin kaksi isoa säkillistä porkkanoita. Tai no, ei me niitä vielä ole kaikkia saatu, mutta pikku hiljaa Emäntä niitä meille antaa. Nämä olikin ihan jättiporkkanoita! Onneksi saadaan ne palasiksi pilkottuina.

Sitten meidän hassuttelukuvat! Minä annoin Emännälle luvan laittaa tämän hassun kuvan minusta vain sillä ehdolla, että Reetastakin laitetaan joku hassu kuva. Tässä ne sitten on, ensiksi minä:
 

 Ja sitten Reeta:

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sun blogia lukee niin ilolla kun hoidat sun poneja niin hyvin! kumpa kaikki ponit sais noin hyvän kodin :)

Ponitäti kirjoitti...

Voi kiitos! <3

Mimosa kirjoitti...

Aivan samaa mieltä kuin edellinen kommentoija!!

Meillä ei ole vielä laitumella suojaa, joten laitan talliin yöksi. Siellä ei ole kylläkään mitään lämmitystä, mutta vesi ei mene sisään eikä siellä tuule. Valo saatiin kylläkin laitettua piha-aitaukseen. Loppu vuodesta Erkin (minihevonen) pitäisi saada Shettis kaveriksi...

Anonyymi kirjoitti...

Pidän kovasti blogistasi, aivan ihania tekstejä! Näitä jaksaa aina luke :)

Ponitäti kirjoitti...

:D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat ponit! :D Samaa mieltä kuin toinen ano, näitä tekstejä ja kuvia on aina kiva katsella :D

Anonyymi kirjoitti...

kiitos upeesta blogista !! pelastit uuden "poneilijan" valjastus ym. videoilla ! ja hyvä vinkki tuo turpahihnan vaihdos, meillekin se normaali on aivan liian iso ja ponilla vaan menee hermot kun mamma säätää ja säätää. :) kiitos !! :)

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! Kiva kuulla että siitä videosta on jotain hyötyäkin. :)