lauantai 22. maaliskuuta 2014

Lenkillä

Meinasipa jäädä tämän viikon tarinat ihan kertomatta. Emäntä ei kai ollut ehtinyt näitä meidän videoita koostamaan ennen kuin nyt vasta. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. :)

Meillä oli siis viikko sitten toimintapäivä. Minä kävin ensiksi ajolenkillä. Silloin ei ollut lunta, mutta seuraavana päivänä sitten oli taas jo maa valkoinen.Sää on kyllä ollutkin tosi vaihtelevaa. Tuntui että talvi tuli ihan takaisin taas, meillä satoi luntakin paljon ja pakkastakin oli ihan niin paljon että kutut vietti pari päivää sisällä tallissa. Mutta sitten tuli taas lämmintä ja vesisade ja lumet suli pois. Voi kun minä odotankin jo että koska alkaisi kasvaa vihreää ruohoa!

Tanya:
Reetan ajolenkin jälkeen minä kävin ohjasajolenkillä. Tässä siitä siitä vähän. Koska olin hiukan lennokkaalla mielellä tuulen takia, sain juosta muutamia ympyröitäkin.Mutta arvatkaapas mitä sitten seuraavana päivänä tehtiin!?
Me käytiinkin ihan ekaa kertaa Emännän kanssa vaan kaksistaan kärrylenkillä. Ei kävellyt enää Isäntäkään seurana. Emäntä kai pelkää vähän jos tulee autoja vastaan tuolla kapealla metsätiellä ja siksi ei olla vielä kahdestaan siellä menty. Mutta nyt mentiin, eikä tullut ainuttakaan autoa siellä enkä säikkynyt mitään. :D Kovasti sain kehuja. Harmi ettei siitä tullut videota, mutta tuli sentään tämä kuva.

Silloin olikin lunta maassa ja kaunis auringonpaiste. Mutta tuuli oli silloinkin kova. Noita mun kärryjä ei ole vielä fiksattu niitä uusia valjaita varten, joten mulla oli vielä ne vanhemmat valjaat.

3 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Tulee kyllä kunnon shettiskuume ku kahtoo näitä videoita ja kuvia! Kärryt ja kaikki löytys, mutta poni puuttuu :")

Hei jos haluisit blogille uutta ulkoasua ja banneria niin olisin innokas tekemään(inspiraatio) jos kiinnostuit niin tänne viestiä sara.anna.maria.salokorpi@hotmail.com

Hymyä! kirjoitti...

Aivan ihana blogi ja ihanat ponit sulla! Tulee kauhea kuume päästä ponikärryille, kun noita videoita katselee :)

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! :)