keskiviikko 28. elokuuta 2013

Näyttelyssä

Tanya:
Nytpä onkin minulla asiaa, niin että saan kertoa ennen Reetaa. :) Minä kävin nimittäin näyttelyssä! Tämä oli samanlainen näyttely kuin missä kävin vuosi sitten, paikkakin oli sama.
Ensiksi kävin mittauksessa siellä tallissa ja tiedättekös mitä! Minä olen kutistunut! Korkeuteni oli puoli senttiä vähemmän kuin vuosi sitten. Nyt säkäkorkeuteni on 90,5 cm ja lautaskorkeus 94 cm.
Mittauksen jälkeen käytiin vähän lämmittelemässä kentällä ja sitten piti odotella aika kauan ennen kuin oli minun vuoroni.
Se esiintyminen oli siellä maneesissa sisällä, mutta ei se minua pelottanut kun oli jo tuttu paikka viime vuodelta. Ensiksi piti seisoa paikallaan, sitten käyntiä kierros ja sitten ravia kierros ja sitten taas hetken seisoa paikallaan, kunnes sain ruusukkeen.
Tässä kuvia siitä mun esiintymisestä. Menin ihan niin hienosti kuin vain osasin ja kyllä Emäntä minua kovasti kehuikin!
Kiitos kuvasta: Star Gallery - Johanna Karkaus
Kiitos kuvasta: Star Gallery - Johanna Karkaus

Kiitos kuvasta: Star Gallery - Johanna Karkaus
Minä sain valkoisen ruusukkeen ja se tarkoitti III-palkintoa. Sanoivat ne tuomarit, että minulla on liian lyhyet jalat. Mutta ehei, kyllä ne on ihan sopivat juuri minulle. Mutta käyntiäni sanoivat hyväksi. Emäntä sanoi, että olen kuitenkin sen oma kultamussukka, sanoi tuomarit sitten ihan mitä tahansa.
Sopihan tämä valkoinen rusetti hienosti meidän näyttelylookiin.

Reeta:
No olinhan siellä reissulla mukana minäkin! Ihan kiva oli että pääsin mukaan, yksin kotona olisi ollut tosi tylsää. Minä vaan en pääse tuollaisiin virallisiin näyttelyihin, mihin Tanya pääsee. Mutta pääsinpäs silti sinne mittaukseen! :) Minut on viimeksi virallisesti mitattu nelivuotiaana ja silloin mitaksi tuli 92 cm. Nyt mitaksi tuli 91 cm. Että en ainakaan kasvanut ole. Ollaan Tanyan kanssa aika tarkalleen saman korkuisia sään kohdalta. Mutta Tanya on kyllä sitten muuten isompi kuin minä.
Niin se päivä oli aika pitkä, onneksi Emäntä laittoi meille heinäsäkit traileriin ja kävi monta kertaa tarjoamassa meille juotavaa. Siinä vedessä oli omppumehua mukana ja se oli oikein hyvää, minäkin join nyt hyvällä halulla. Mutta sitten kun se omppumehuvesi loppui ja tulikin ihan tavallista ja hiukan vieraan makuista vettä, en halunnut enää juoda. Mutta sitten lähdettiinkin jo pian kotiin, tässä ollaan justiinsa lähdössä. Minä olen oikealla puolella.
Jessi heitti meille kesäkuvahaasteen, kiitos! Palaamme siihen kunhan saadaan valittua ne kuvat. :)

3 kommenttia:

emppulan Heppafani kirjoitti...

Vähäs kiva toi teiän traikku!

Anonyymi kirjoitti...

Miten saat nuo ponit lastattua tuonne perä edellä? :D

Ponitäti kirjoitti...

Ponit kävelee traileriin ihan normaalisti pää edellä. Kun tuo välisenä on käännetty sivuun, ne mahtuu tekemään U-käännöksen. Tanya lastataan ensiksi ja se sitten vähän peruuttaa paikallaan, että välisenä kallistetaan sen puolelle ja Reetakin mahtuu kääntymään kun tulee omalle puolelleen. :)