tiistai 16. heinäkuuta 2013

Uimaretki

Reeta:
Koittipa sekin päivä, että päästiin uimaan! Mentiin taas isojen heppojen kanssa ja ihan rohkeasti menin veteen. Emäntä meni Tanyan kanssa ja mun kanssa tuli joku toinen ihminen. Mieluummin olis kyllä menty ilman naruja.
Ne narut nimittäin meinasi välillä mennä ihan solmuun kun ei nuo ihmiset pysyneet meidän perässä.


Ne isot hepat meni paljon kauemmas, mutta me pysyteltiin niin että ylettyi jalat pohjaan.
Hih, tässä yks niistä isoista kummastelee mua, ihan kuin ei olis ikinä ennen ponia nähnyt! :)

Tanya:
Elämäni ensimmäinen uimakerta! Uskalsin vaan järveen, kerta ne isotkin hepat meni ja Reetakin.
Ja kun hoksasin miten kivaa se onkaan, en olis malttanut sieltä pois lähteäkään.Reeta:
Uinnin jälkeen me vähän poseerattiin siinä rannalla. Meidän karvat kiilsi hienosti märkinä. Tässä minä:
 Ja tässä Tanya:
Ja tässä ollaan molemmat Emännän kanssa:
Tanya:
Se uimapaikka oli siis siellä samalla tallilla, jossa ollaan käyty ennenkin. Uinnin jälkeen oltiin ihan hetken aikaa siellä karsinassa ja sitten Emäntä valjasti minulle pelkän silan selkään ja suitset ja ohjat ja niin meninkin kentälle ohjasajoharjoituksiin.
Reeta:
Tanyan treenin jälkeen minut valjastettiin ja käytiin Emännän kanssa vähän ajamassa siinä kentällä. Ei ajettu pitkään, vain vähän pujoteltiin siinä olleiden esteiden välissä.

Emännän kummityttökin tuli sinne tallille ja Emännän ajon jälkeen kävi mun ohjaksissa kierroksen verran ja sitten myös yksi poika kävi kokeilemassa minulla ajamista.

Sitten kotona saatiin lepäillä jonkin aikaa, kunnes olikin agilitytreenin vuoro. Se kummityttö tuli meille ja talutti sitten minua agilityradan läpi.

Osasin tietenkin yhtä hienosti kuin aina.


Tanya:
Reetan agilitytreenien jälkeen minäkin pääsin taas vähän harjoittelemaan. Mutta ensiksi näytän tämän tempun, jota Emäntä kovin kehui. Nimittäin ennen harjoitusten alkua, kun me vielä oltiin ihan vapaana molemmat, minä päätinkin näyttää, että osaan jo! Ihan ilman narua ja pyytämistä kiipesin tälle korokkeelle! Ja arvasin, Emäntä antoi palkintoporkkanat ja kehut. :D
 Ja sitten varsinaisissa harjoituksissakin sain porkkanaa, Emännällä oli tuollainen uusi pussukka porkkanoita varten, melkein sain sieltä itsekin niitä kaivettua.

2 kommenttia:

birtsu kirjoitti...

Todella ihania! <3 Itse ratsastan 2 shettistä! :) Ja omasta mielestäni se ovat niin ihania! :)

Anonyymi kirjoitti...

nää ponit saa kyllä elää täyttä ponin elämää! ihanaa kun keksit aina niiden kanssa kaikkea tekemistä :) pikkuset saa kyllä tosi onnellisen elämän! :)