keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kisoissa

Päästiinhän me tänäkin vuonna osallistumaan kisoihin. Ne kisat olikin siellä tutulla tallilla eikä ollut pitkä matka. Minä osallistuin heti ensimmäiseen luokkaan, se oli driving class helppo ja ohjelma oli sama kuin viime kesänäkin.

Se kenttä oli nyt oikein hyvässä kunnossa ja mun oli siinä hyvä vetää kärryä. Vaikka silti Emäntä sanoi, että olisin voinut olla reippaampi.

Mutta lopputulos oli kuitenkin meille molemmille yllätys. Siinä mun sarjassa oli seitsemän osallistujaa minä tulin kolmanneksi! Tämän pikkukuvan auki klikkaamalla voit katsoa mun arvostelun.Minä sain siitä valkoisen ruusukkeen, joka sopi hienosti meidän valjakon väreihin. Mutta ei tullut siitä kuvaa kun mulla on se ruusuke päässä.

Välillä olin hetken aikaa karsinassa, mutta sitten Emäntä laittoi mulle suitset agilityä varten. Sitä piti jonkin aikaa odotella ja Emännän kummityttö talutteli mua siellä. Ja sitten osallistuinkin tytön kanssa agilityn 8-15 vuotiaiden sarjaan. Suoritin kaikki esteet niin hienosti, että sijoituttiin kakkoseksi. Osallistujia oli yhteensä kuusi ja se voittaja meni vain alle pari sekuntia minua nopeammin. Siitä saatiin palkinnoksi pinkki ruusuke joka sopi hienosti otsapantaani, mutta sitä ei ehditty kuvaamaan ja se ruusuke meni tytön kotiin.

Viimeisenä oli sitten aikuisten agilitysarja ja siinä me päästeltiin Emännän kanssa niin että tuli voitto. Vaikka tiukka oli se kisa, kakkoseksi tullut jäi minun vauhdistani vain vajaat kolme sekuntia. Osallistujia siinä luokassa oli yhteensä yhdeksän. Ruusukkeen ja mitalin lisäksi saatiin palkinnoksi vielä pinkki harjasanko.


Tanya:
Olipas jännää! Minä osallistuin ihan elämäni ensimmäistä kertaa kisoihin! Sitä varten siis mulla oli aiemmin niitä ohjasajoharjoituksia. Ohjasajokisoihin saa osallistui 3-vuotiaana, eli minä olin ihan nuorin osallistuja siinä. Se luokka johon osallistuin oli nimeltään ohjasajo helppo.

Se Emännän kaveri siis ohjasti minua ja ensiksi lämmiteltiin pellolla.
Sain suitsiini ihan uuden otsapannan, Emäntä sanoi että tämä on nyt mun edustusotsapanta tällaisiin luokkiin missä arvostellaan ulkoasukin.

Lämmittelyn jälkeen mentiin kentälle ja pyörittiin siinä ensiksi ja sitten asetuttiin odottamaan omaa vuoroa.

Kun mun vuoro tuli, suoritin sen ohjelman mielestäni oikein hienosti.
Tässä ollaan kaikki luokkaan osallistuvat rivissä.
Palkintojenjaossa tulin toiseksi! Tuomari laittoi minulle sinisen ruusukkeen suitsiin ja kehui että menin tosi hienosti kun olen vielä niin nuorikin.


Kierrettiin vielä kunniakierroskin ruusukkeet päässä.

Tässä on ne meidän saamat ruusukkeet ja mitali. Valkoinen ruusuke on siis Reetan ajoluokasta saama. Mitali ja punainen ruusuke on Reetan agilityvoitosta.
Sininen ruusuke on tuo minun ohjasajosta saamani. Ja se Reetan pinkki ruusuke ei tullut meille kotiin, kun se meni sille ohjastajatytölle. Tämän arvosteluni saa isommaksi klikkaamalla kuvaa.

1 kommentti:

Jessi kirjoitti...

Tätä teidän blogia lueskellessa tulee aina niin hyvä mieli! Ja ei voi kuin kadehtia noita kauniita otsapantoja! :-)